peak design出左新袋冇人講

234 回覆
3 Like 37 Dislike
星際已經有哂所有新款?
C-Shine差zip 20L, 不過另一間鋪頭有
Ok 唔該。揾日出去睇下先
正喎
原本諗backpack 定zip
0.5kg 會好覺

另外巴打用咩gear ?
想知full load 下條帶舒適度改善幾多?
成個系列所有帶皋係同一條, 個人覺得比v1 舒服咗唔少。

最緊要v2比v1條帶軟咗同厚咗唔少
岩岩行過星際有黑色20L zip
仲有得平少少 即入
睇過實物,15L zip細左少少
20L size好用啲
等多啲review同平番啲先買
師兄幾錢買入?
街價9折 2樓
btw
大家可以試下官網買backpack袋
最後一步唔checkout
等個袋係shopping cart一兩日
PD 後來send 左個 code 有20usd off 同us free shipping
可惜我買左了
香港買定官網買平啲?
同人夾就官網平d
[member]
FRIENDS
*Coupon will get you 15% off at peakdesign.com, but will not apply to pre-order or already-discounted items. Code valid through end of day, Tues. Dec. 10. Code will not work with other discounts[member]
俾你地攪到好想買15L zip
買啦

我等今日收貨
官網訂?要幾多日送貨?
28號訂 今日到
買喇 , 日常使用完全冇問題
咁多位師兄,諗緊買 backpack / backpack zip,可唔可以俾啲意見
今日終於試左揹個zip 20L長啲時間,一單反+1變焦+ 一大光圈,加個tech pouch同bose headset, 加埋兩部ipad,的確比我用V1 backpack舒服好多,條新帶+個袋輕左真係有分別,同埋個人覺得開拉鏈比開磁扣方便好多
有無人已經買左 zip,係咪肩帶無位扣個capture?
平時都有用間,睇相唔見佢有可以扣
扣到,去睇下佢official youtube啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞