有無輕身尿袋介紹?

75 回覆
5 Like 0 Dislike
佢個usb位用左1年接觸不靈
好撚柒廢 比錢買貴啲唔好
鍾意用收埋條線果d
呢個冇快充
mipow PowerCube X3(XR-PD)
識貨梗係揀個靚設計
Anker is a Chinese electronics brand owned by Anker Innovations based in Shenzhen, Guangdong.

買mophie啦
Anker is a Chinese electronics brand owned by Anker Innovations based in Shenzhen, Guangdong.
紫米嗰隻用咗一年成舊電脹左, 即刻掉咗
xpower 信唔過啊 幾平都唔用
點解既,分享下ok?
佢殼就好多款式 但係QC 真係好差 之前買過1款唔夠一個月收皮 有時候真係唔好貪平好D

點樣知個尿袋支唔支持iphone pro max 快充?
佢寫d咩keyword先知? qc3.0? 18w 27w?
新手,以前用iphone7p無快充,謝謝巴打
Anker母公司係湖南海翼,本身就係強國牌子
PD (USB-C)
iPhone快充只支援USB-C至Lightning
我見依隻都係300 幾抵玩

呢款ok? 叉iphone pro max有快充架可?

佢同以下呢款分別係咪就係多左無線充?

謝謝巴打解答
請問有冇尿袋係內置埋快充線既?我見好多尿袋都有幾個頭自帶,但應該唔係做充?唔好意思呢方面比較白痴
係多左無線充 速度一樣 唔要無線可以買下
買條type c to lightning線就快充到
pro max 參與唔到討論
用iphone 11 pro d電核到慳埋尿袋錢

好on9 上一個雜嘜牌都用左 3 4年
個個吹捧小米
買左一年就壞 垃圾到
好多人唔識貨
原來呢個牌子貴屌米尿袋20蚊
屌米真係不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞