Farfetch 7折夾單

65 回覆
0 Like 10 Dislike
Farfetch做緊BlackFriday再7折
買夠3900HKD就免運
暫時得1千蚊鬆d既野要買, 想夾單既巴打tg我https://t.me/kaicheung
ok
買完先見到個post 買左三千蚊野
80蚊該比佢
個app proceed 唔到order
我用唔到個code 你哋得唔得
Cant
我試過買sale 定唔sale都用唔到
買個see by chole袋話,佢話個code唔岩用
佢個code勁多限制
一定要sale個d先會扣 原價無30% off
好似要hkd過$1100 加指定sale既野?
單件千幾嘅sale 唔得
單件幾百嘅sale都唔得
2個都唔同牌子
屌收皮啦出優惠引人睇一大輪乜柒都用唔到
有啲貨淨係得某個size減價先用到條code
哂時間
Farfetch sale+30%只會買鞋平到癡線
佢個code有限brand 多數ysl個d唔得 另外佢有講低過幾多value既野都唔得
仲有印象中farfetch本身無自己stock 佢係link u歐洲好多boutique既貨 所有會出現唔同size唔同價
可能38係法國 39係米蘭 之後運費都唔同
Farfetch信唔信得過?
我見trustpilot有人連件貨都無左
想買converse, 2對唔同賣家都用唔到
買過一次好似都係dhl送
有無寄失真係睇彩數
買超過好似2000全單運費80無論幾多間公司幾多個國家寄dhl黎香港,試過5間寄黎都係收80
Farfetch係平台,貨來自不同國家網上百貨公司
佢地會直接寄香港,次次特價我都有買未中過招

經常買其中一間係Browns ,佢自己網做緊-20%但farfetch做-30%但始終係清貨未必齊碼
想買對cdg play converse 同 see by chole袋都用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞