[警世] 致各位今次當選區議員

100 回覆
106 Like 0 Dislike
相信有好多當選既區議員都係首次當選 而且又係空降某某區
今次非建制派大勝 中共係唔會想見到
我地要逆向思維 佢地手握種票 染紅既選舉主任
個感覺就好似特登輸咁
可能有好多人覺得係民意覺醒 共產黨都無計 但希望大家要居安思危
我地贏左區選 佢就肯定會用之後唔同既手段搞9我地 大家要穩住陣腳 正正式式 當選左 再好好計劃下一步
另一樣就係 各位當選既區議員 希望你地真係要紮紮實實咁做好地區工作
比你做得一屆 但係你無實際政績 hea做 浪漫主義 不切實際 咁去盲目追求唔同既政治目標都係唔可取
下一屆就算你係自己人 你做得差 當區選民都好難再選返你
唔好睇少蛇齋餅 香港人好善忘 大家要保持警惕 真係要日日告誡自己 係三省吾身果隻
條路係好難行 而且中共會用唔同手段 警鄉黑等搞9我地 不過你地放心 就算幾難行 我地手足會一齊同你行
其次,唔好重複犯錯 以前有立法會議員當選之後即刻買左部ps4 紅酒 係立法會個辦公室 呢類咁7 on9既野 希望唔好再發生
最後亦都係最重要既 就係
運用你地既資源培育 支援我地既手足 義士
不斷去增加我地抗爭既資源 增加政府既管治成本
繼續壯大我地既版圖 將建制追殺至永無翻身之日

最後
光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可
最好出一封EMAIL TEMPLATE
等大家自己改
然後SEND比自己區議員
叫佢地半年內公開PROPOSAL
點樣去改革社區同埋18區既區議會

要做執政聯盟啦
推多下
PUSH
真,好多區都仲係學生,唔可以偷懶
其實都係一個做法
不過先比個空間佢地 如果 萬一 萬一有部分區議員真係無乜方向 未必識處理 區內既問題 或者 做得無咁好 選民先去做多步 提醒果區既議員
推,建制係做到下門面野呃到人
比啲老友記見識下其實後生仔都好叻,仲可為立法會舖路
推,黎緊4年做得好既話居民俾多4年你地做又點話呀,唔想睇到4年後我地又輸返轉頭
我地既對手係香港滲透幾十年 其實唔係咁容易對付
真係好希望大家唔好鬆懈 可能比大家個感覺好似潑冷水
但真係要好警惕 保持警覺
收集左尐意見

可以放入TEMPLATE
[警世] 致各位今次當選區議員
https://lih.kg/1753634

最好出一封EMAIL TEMPLATE
等大家自己改
然後SEND比自己區議員
叫佢地半年內公開PROPOSAL
點樣去改革社區同埋18區既區議會

要做執政聯盟啦
當選咗嘅區議員肯行多一步 政府即刻冇棋
https://lih.kg/1753383

連儂牆可以各區都正式比個位
唔準差人拉
有得諗架

請番手足亦係一件要做既事
比佢地做SUPPORT TEAM
其實係 你選完自己人 但係四年唔浦頭
區內問題無改善 當區選民真係好難再選一次自己人
希望有人可以代筆一個正式EMAIL
最好中文掂既寫手去做
情理兼備比我地去改
再EMAIL比自己區議員
佢地唔敢唔做野
比埋半年DEADLINE
推到有EMAIL TEMPLATE
推到有高手出馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞