微博上面大陸人係咁鬧環球時報

668 回覆
717 Like 7 Dislike
喪事喜辦
呢班友係革命外判既表表者
最外判個種
最好香港人跑去天安門同坦克大戰300回合幫呢班野爭民主
唔使諗啦 冇得救架班友
斷水斷電斷物資
講到d野唔駛錢有補貼咁
班友真係俾人洗腦洗到傻撚左
農作物無跟歐盟標準好耐
因為大陸d菜最近全部有害物質超撚哂標
跟足既我地唔會有大陸菜食
之前新聞有講
係又點,一陣共產黨共鳩埋你黨連稅都慳返
支共最怕看到的

反共

槍仇必報

612 721 811 831 929 101 112 113 1111 1112 1117 1118 新屋嶺 還眼 還命 被自殺 實彈 周同學 強姦 輪姦 因姦成孕
仲FF 緊蚛蟈有地方可以取代香港國際金融中心的地位
笑死人咩。真金白銀買嫁
[攬炒失敗] 阿里巴巴香港二次上市,融資超預期
https://lih.kg/1757283
睇到話用佢地稅收黎補貼我地,真係笑咗。
咁你藍定黃?
真心痴撚線
好似個乞衣一直乞錢 之後同接濟佢既人講如果唔係我一直乞你錢 你會有今日? 冇我 你一早玩完啦
土豆youku仲要封埋香港地區 班大陸喱又唔會嘈佢地分裂國家喎 仲有我聽講過中國劇集有限制香港演員數目 根本唔係優待,係歧視囉屌
引你拎資金上去咋 上得去啲錢就唔洗旨意拎得走
唔好意思,借個位人手推篇文

(盡公民責任)登記完做選民仲要登記做陪審團!
https://lih.kg/1756764
全中國得一個城市賺錢
一直都有人叫留島不留人 不論港台
唔驚 班支那韭菜又冇槍
同我地一樣
快點將香港逐出中國境內
班撚屌成撚日話當年經濟海嘯大陸比左唔少錢
真心唔明嗰時香港有錢過大陸幾多
佢地仲係一窮二白食塞米咋撚有錢
又話菜係大陸既水係大陸乜乜柒柒
屌那星講到唔撚洗比錢買咁
因為香港有錢買得起優質貴價貨 加上有進口品質檢疫
之後就變咗用優質食品益香港
中共啲洗腦資訊真係令啲支那人以為中共幫左香港好多
支那人係咪冇fact check呢個概念
呢隻光頭佬其實講唔講得出中國政府喺邊度幫助香港人 個個都只係口噏香港受中國幫手但係從來冇人列出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞