[泛民]民主黨界撚死左沙田帝怡 屌佢老母

827 回覆
1087 Like 25 Dislike
仲要民主黨出糧出資源俾謝潔泳繼續落區
Push
5毛慣性手法-捉鬼
真係DKLM 見到結果嗰陣真係著撚哂
唉兒登細路識屄匯點咩,就嚟連白鴿係乜都唔知啦
出面班人信撚到十足十
睇佢地幾時俾人賣
兒登細路就嚟連大過自己十年嘅人都叫廢老呢班匯點妖魔佢哋知係同政治有關都偷笑白鴿做過啲乜冇人理架喇,所以你都真係夠薑,兒登大台重衰撚過共產黨
劉青條撚吊以後都唔撚駛選
記住劉青同林卓廷,以後再清算
請善用起底功能
不推文

泛民琴日歉已道

樓主打手起底全部都係分化同割蓆Post

咁撚多正評做乜鳩?

炒晒車
唔分化?
宜家民主黨帶頭分化呀
民主黨負返責任,補償居民同當事人咪收貨囉
咪撚就係......
所以鎅票鎅到俾保皇贏咗
道句歉就ok?

而家最主要個問題係林卓廷 佢當冇事發生過喎
即係件事就咁就算 下年立法會又係要含淚投?
投票日下晝謝潔泳催票,打到民建聯告急
劉青知道自己輸梗,竟然打電話去投訴謝潔泳街站
話街坊送俾佢d飲品食物同宣傳品阻街,迫佢同義工拆走宣傳品

之前謝潔泳開街站嗰陣俾民建聯大媽圍,流精仲幫民建聯林港坤揸機影相呀

根本隻流精就係同民建聯串通!
口頭道歉就算呀,起碼要有補償俾返當區居民同當事人啦
否則以後所有人撞區撞輸咗白鴿講句sor9ly就得
死開啲啦

以為整到啲字又紅又大就講乜都啱?

又黎民主黨唔屌得 ?

你哋班撚樣 唔撚做柒野 我咪唔出post屌囉
屌佢老母臭閪 民主黨真係正一仆街黎
屌你老味,大白田西何卓威都係
民動logo大撚曬咩
根本就成班傻閪
俾班泛民打手點黎點去吹風都唔撚知
仲有同埋蘋果日報呢一份仆街報紙
2014 2016日日抹黑本土派
咁撚閪賤都咁多人當佢神咁拜 就知冇撚得救
唔係美國真係一早收咗皮 哩一次運動
唔好意思,借個位人手推篇文

(盡公民責任)登記完做選民仲要登記做陪審團!
https://lih.kg/1756764
林卓廷條撚人死出黎未
劉青都消失咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞