SHF 幪面超人模型討論

11 回覆
0 Like 1 Dislike
歡迎大家show下收藏既kamen rider figure

我既圖稍後補上

小弟想問下古迦既甲蟲同第二代電單車會出第二版?

黎緊想入手零號同終極形態
巴打,啱啱見到呢個post 想問下呢隻值唔值18000 yen (HKD 1300左右) , 我啱啱喺日本買左隻未開封2nd hand, 買黎送俾人的,謝

巴打,啱啱見到呢個post 想問下呢隻值唔值18000 yen (HKD 1300左右) , 我啱啱喺日本買左隻未開封2nd hand, 買黎送俾人的,謝

出面差唔多呢個價,有一二百蚊出入

出面差唔多呢個價,有一二百蚊出入

Thanks 唔知行情,冇比香港買貴左就ok了, 唔該晒
歡迎大家show下收藏既kamen rider figure

我既圖稍後補上

第二代電單車出左啦
甲蟲n年前玩展有但無消息
個時連真骨都未出

我既圖稍後補上

第二代電單車出左啦
甲蟲n年前玩具展有但無消息
個時連真骨都未出

我既圖稍後補上

第二代電單車出左啦
個時連真骨都未出

我究極全新480收左隻
巴打零號諗住邊到入

我既圖稍後補上

第二代電單車出左啦
個時連真骨都未出

我究極全新480收左隻
巴打零號諗住邊到入

現時點掛,宜家買五百幾起碼

我既圖稍後補上

第二代電單車出左啦
個時連真骨都未出

我究極全新480收左隻
巴打零號諗住邊到入

現時點掛,宜家買五百幾起碼

同埋我古加有出的我都入晒

我既圖稍後補上

第二代電單車出左啦
個時連真骨都未出

我究極全新480收左隻
巴打零號諗住邊到入

師兄邊到收? 我都有興趣

我既圖稍後補上

第二代電單車出左啦
個時連真骨都未出

我究極全新480收左隻
巴打零號諗住邊到入

師兄邊到收? 我都有興趣

今日現時點見到有間零號賣450
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞