[劇透]有無人覺得《返校》有點overrated?

285 回覆
77 Like 294 Dislike
食飯訓覺柯屎 是維生必須
拍拖係?
始終係商業片
就係衰太老土
弱智劇情

只可以講時勢造就套戲 加埋蘋果加持
香港新片資訊交流 / 戲院會員優惠全攻略 #13
https://lih.kg/1766614
扑野都唔係添 你咁講姐係白色恐怖得食飯訓練柯屎,咁點解而家香港白色恐怖咁多人上網打機拍拖,講野唔好咁離地
大佬 你都打橫黎講
你都唔係台灣個個年代
用香港現況來對比台灣戒嚴時期會唔會斷章取義?對號入座到你
你同我講日日都冒被人拉被人虐打被人篤灰被人公然槍斃的風險
阿sir 手上的學生會有成班學生人命係手
女主角老豆被人拉左 家變啊大佬!
仲有心情攪兒女私情?
咪玩啦
仲要重點係
劇情最白痴係女主角偷聽當事實 求愛不遂就攬炒 呢下係最on 9
唔覺
我好覺
星期日睇巴倫紐早場都係40-60 ,爛片都無所謂
我好唔覺
我勁覺overrated
曬時間嘛
話條愛情線on9既人
有冇諗過
如果活係自由之下,張老師洗唔洗係讀書會同條女二揀一?
條女有誤會篤灰又會唔會有死人?
有真正自由,師生戀又點解唔得?
唔使理佢,5毛黎,block 7佢
好心中共搵d有料小小既人做5毛,唔好自己小學畢業就搵d小學生做

我自己都覺得套戲有d位拍得唔好,但新人導演,又將成個game既劇情都擺晒落電影到,呢d做得唔錯(p.s樓主冇玩過隻game)

但係話唔比拍拖,又冇共鳴,好明顯都唔係香港人,拉同block 9佢啦
咁就俾人屈毛,唔俾有反對意見既on9
起我底睇我係咪五毛囉
起下底就知樓主唔係五毛啦on99
柒少陣啦傻9

樓主佢好主觀咁評下套戲啫
完全冇咩問題
馬德鐘都唔識
你都on 9 9
無啦啦就比你屈五毛
同你相反意見就比批鬥
咁同你口中的白色恐怖有撚分別
你都白撚痴
樓上我都講撚左 男女主角面對的處境 點可以仲有心情拍拖
得你一刀切斷章取義 算鳩數啦你
而家似乎大家錯曬重點
我一路都係講緊女主角on99 韓劇式錯摸式誤會
算啦 好多小學雞毛都未出齊就吠人
現實比呢套戲更恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞