謝振中個女9月開始冇人同佢玩

1141 回覆
6505 Like 45 Dislike
抵撚死
hi四眼仔
留返比謝振美同僚碌氯痤瘡撚屌返就夠啦
各位封印師,關於送林奠去大灣區的partition,尋日激增27000幾人,我地要再接再厲教多D人成為封印師!目標不變490萬個聯署。但係希望各位手足諗下開拓國際戰線的方法。

簽完再share就唔使比錢㗎啦。[red]最新消息:今朝25萬6千了!目標:49,000,000!

前日:

尋日:

今日:

Link:
https://www.change.org/p/uk-home-office-uk-home-office-should-revoke-carrie-lam-s-family-citizenship?cs_tk=AtIXNHLitQ7NOzo40F0AAXicyyvNyQEABF8BvKv03Ej5HuubaSSmIizKZKU%3D&utm_campaign=514ad83a9aaf489a936c80aa7705b65d&utm_medium=email&utm_source=recruit_sign_digest&utm_term=cs
支持
死左膠
抵撚死 講大話嘅後果

影完即閃添呀
Once you go black,you never go black
江sir有無仔女
湯家
收乜撚野皮呀P牌仔
我講個事實出黎
幾時有話奉旨睬佢?
係 我都覺得佢好慘
但我同時亦都好撚開心呀
Momo其實印度冇 喺尼泊爾獨有
無視呢啲小兒科啦 冇真係做啲咩 只可以話佢啲同學太仁慈
有咩咁慘
佢老豆每個月收六位數字
人地呢?
連個仔女都無埋
我想同佢老婆玩多D
某程度我覺得心靈受嘅傷害一定仲重過身體上受嘅傷害 最重要嘅係啲老師好做吖嘛,又唔會有直接證據話啲人bu鳩個女仔用返警察嗰種本末倒置嘅邏輯係可以話嗰個女仔唔想交際,先冇人同佢傾計啫
Push

大陸5毛,BLOCK
振美仔女
有無同學仔同佢個女講傾下計?
例如:
你老豆係殺人魔.
你全家都要落地獄.
如果有人想溝你就係想玩你, 向你老豆報仇.
唔凖蝦振美啲仔女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞