謝振中個女9月開始冇人同佢玩

1141 回覆
6505 Like 45 Dislike
有冇人知係邊間
冇同你daddy講冇同學仔同你玩咩?
第二日你daddy安排成team人陪你返學陪你玩呀
搵青瓜自己同自己玩
Lm 未見過一個 comment 咁多 reply
呢個時勢仲考慮歲數?
3個月都照
包挽到佢高潮一浪接一浪
我溫和派都覺得你左膠
咁黎位女學生唔慘?
做佢bff,介紹大碌手足俾佢識
插入去果下咩仇都報晒
用處女血獻俾所有犧牲嘅手足
其實佢身邊啲同學都好危險
可能比振美知道邊個同學仔唔同佢個囡玩槍斃佢
你可唔可以公開你負皮數 我有少少等唔切
送她進poly嘅圖書館溫書
被虐待/離世手足就唔慘?佢地都係人哋嘅小朋友嚟喎
「妹妹你唔好自己坐埋一邊啊,等我教你點樣識多啲朋友吖
「嗱,渣住呢枝酒,等你爸爸訓著就倒落去佢個頭度,之後再畀罐gas喺度,用打火機點著佢
「我保證你會識到好多好朋友㗎
當你唔係派膠

好佩服仲有97個人回覆你 同你解釋點解佢個女抵死 因為我覺得得你呢個人已經無得救

我仲覺得你呢個人係好危險 好黑心 冷血 思想危險到要被社會隔離
左膠只係你嘅表面 實質上你係無人性 無同理心

你身邊人被人殺 投訴無門 執法人員唔開case 屈你身邊人係自殺 不斷講大話 甚至要殺埋你本人滅口 你仲係會覺得想殺你個個人嘅屋企人好慘
跟住生出黎原來係畸胎因為吸太多tg

佢地慘唔慘?

首先,學生們如果是無辜的,就不要自首,因為只有罪犯才會自首!

除非已確認犯了嚴重紀律問題被大學紀律委員會開會正式開除校籍,否則已交了學費的正常學生有權留在學校。因為大學已收了學生的學費,所以就算校長亦無權趕學生走。

現時尖東商業區街頭企咗好多黑警甴,等班外面班黑警甴散咗先走啦,佢地冇可能永遠企在那裡阻住尖東商廈/酒店/商場嘅人返工和開舖,學生們暫時留在理大校內最安全。不要冒險出逃!

學生可先在 圖書館、課室、飯堂等 溫書和休息,如果黑警甴真係夠膽漠視國際譴責攻入校園,上到法庭都大把抗辯理由話係無辜,告你地唔入的,總好過現在就貿貿然衝出去被狗拉。身處理大的校外人員萬一被捕時可辯解話昨天入去理大搵朋友但無辜被困。

下星期理工大學周邊應該會通返車可以行人了,到時黑警甴封路駐守嘅數目會大減。
留守嘅同學們在裡面最多住到過埋農曆年,我唔信理工大學下年一月底過完農曆年仲唔開學!

港共現在怕國際譴責連強攻入去理工大學都唔敢,更加唔敢餓死人,所以如果唔夠嘢食就提前一個星期前向外舉牌話入面唔夠糧食,要黑警俾醫護或記者帶糧食入去。
如果裡面餓死人或發生其他人道災難嘅話,柒婆就肯定要被國際通緝拉上國際法庭審判了,除非佢想成世留喺大灣區唔出去。
我係第105個回覆屌7你既人
收皮啦屌你老母,同冇人同佢玩咋,講到死老豆咁款,
老馮呀?
德望嗰個??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞