謝振中個女9月開始冇人同佢玩

1141 回覆
6505 Like 45 Dislike
一間學校實多過一隻狗仔狗女既, 去圍爐啦
各位手足,關於送林奠去大灣區的partition,尋日激增20000幾人(差不多簽署人數的10%),證明大家都好希望將佢舉家永遠封印晌大灣區!

嘅然係咁就唔好停了,跟據早前民意調查有7成人唔妥佢嘅,咁我地嘅目標係咪應該set晌490萬個簽名呢?

小弟英文唔好,如果可以的話,亦希望各手足可以幫手將佢推上國際!

唔使俾錢架,簽完再share就唔使比錢㗎啦。最新消息:今朝22萬9千了!目標:490萬

https://www.change.org/p/uk-home-office-uk-home-office-should-revoke-carrie-lam-s-family-citizenship?cs_tk=AtIXNHLitQ7NOzo40F0AAXicyyvNyQEABF8BvKv03Ej5HuubaSSmIizKZKU%3D&utm_campaign=514ad83a9aaf489a936c80aa7705b65d&utm_medium=email&utm_source=recruit_sign_digest&utm_term=cs

在此勸籲其他同學唔好出手打人,她只是個孩子

倒佢書包啲野落操場,搵膠水痴實佢啲書,倒廁所水幫佢抹吓檯好啦
同佢講野會有生命威脅
不了
無俾人打俾強姦被自殺仲想點? 慘你老母夠呢幾個月俾警畜殘害d 小朋慘?
冇可能,好多手足第一時間都想同佢地玩。
好期待佢真跳樓
童年陰影
咁就一世
其他人啲仔女俾人掟落樓 慘唔慘
嘩你真係大愛
江永祥冇人搞搞佢
前幾日咁撚串串貢咁
想同佢老婆玩3P狗仔式
p
坐巴士 vlog
大灣區好多朋友
謝振美
佢個女小學定中學?
抵撚死
佢個囡咪算係咁囉 仲有得返學 有得喱埋喺圖書館最多都係冇人同佢玩姐
人地仔女就打嘅打 拉嘅拉 殺嘅殺 姦嘅姦咁就一世喇
警甴害人仔女就得 自己仔女少少野又算得係啲咩
美俘刪咗一個習
佢冇俾人欺凌已經好好
諗下有幾多學生因為反送中俾蝗欺凌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞