iPhone x唔著機,幫手足慳番4千幾蚊(免費幫各位手足維修iPhone)

419 回覆
359 Like 2 Dislike
有冇換過mon?
緊係無啦
Ios保安系統
軟件多唔多?
你部機幾GB?
之前有冇換過電?
換過呀 唔知邊批啲電有問題 免費換左次
可以拎比我睇睇
主板或者電池問題
推!
有啊 換過1次 果陣有半邊touch唔到
熟知仼何科技用品,基本係冇可能會同人講百分百安全,就係熟知更加知有洞可走

iPhone一向會有漏洞_old news
The newly discovered vulnerability, which Apple fixed with its major iOS update released on September 19, could allow hackers to take control over the victim's iPhone remotely. All they need is the iPhone's MAC address or network-port ID.

我哋一直只係”強調敏感時刻唔應該整手機”,就係唔想見到跳樓又浮屍
咁係mon問題了
Push
講咁耐賭唔賭十萬啊?
手提電腦有冇得搞
唔洗咁嬲嬲豬喎,當我揸車嘅我都唔會話我手車”百分百安全”,範疇唔同嘅人有乜好賭

我地重心一直係”提高警覺注意安全”
你亦可以話iPhone十分安全
想問聲大概整幾耐?
無嬲啊,純粹想你同我賭
咩功能用唔到?
開唔到機,變咗磚頭🤦🏿‍♂️
部iphone 個notification
軟件唔多,主要睇蘋果動同埋 WhatsApp, 256 GB 有排都未用晒,我都唔明點解會咁
Push
部iPhoneX 幾日前叉叉下電重開機
之後個sims Card接收器就死左 , 除左sins咭外 (流動數據同打電話死左) 其他一切正常

巴打有冇得整
巴打好勁
想問xr舊電幾日壞1%係咪正常?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞