[PS4]Gundam Battle Operation 2 [51] 一箭斷腳好冇

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
所以我唔諗住買dlc
X Age嗰啲無乜興趣
講明無UC所以唔怪得佢
加上開發樹一定無UC系咁齊全
最緊要個難度點先? 唔想買嚟玩無雙
我承認我係又要屌又要買
但玩完個Demo的確令我有好大改觀

我買PS第一隻Game就係gg0,
就算幾柒都好都唔想個IP就此執柒,如果唔係遲早變哂手機game
你買到最貴個版本都唔及喺GBO課一隻Fb咁貴啦
G Gen難唔難不嬲都係睇你咩玩法
今集限哂所有機最多都係得三次step,節奏雖然慢左,但至少冇咁無雙feel
我自己覺得ok
不過我買嚟都係睇下戲情 經典場面咁
10分滿分的話
Genesis 4.5
Cross Ray 應該有7分
主要加分位係畫面同戰鬥動畫睇得出少左好多罐頭動作,
出名嘅機體都有撃破特效
同埋原作呈現做得好,冇睇過原作嘅人都可以catchup到
打到瞓著主要原因係好撚多敵機,一版睇哂劇情都要打個幾鐘

扣分位就係冇UC,開發樹太簡單都係原罪
希望下一集就算超越唔到F都起碼要有OW嘅內容
講明無UC所以唔怪得佢
加上開發樹一定無UC系咁齊全
最緊要個難度點先? 唔想買嚟玩無雙
G Gen難唔難不嬲都係睇你咩玩法
今集限哂所有機最多都係得三次step,節奏雖然慢左,但至少冇咁無雙feel
我自己覺得ok
不過我買嚟都係睇下劇情 經典場面咁
情意結+1
同機戰一樣都係要預玩一隻少一隻
唔知好唔好用

你有支專用光槍嘅話咪好用
未nerf之前中上,但要有專用光槍先係
依家普通,好少人用
我仲見到人揸筒
尋晚玩左場350cost 揸筒都唔算太差,都有7萬輸出
350用黎counter 夜伊都有啲用嘅
但已經慣咗用新人類感應嚟捉夜伊
支槍過熱率80變90
估唔到爭咁遠
仲要硬生生減2000血
NERF 到痴晒線
我理想中的高達主題網上對戰遊戲

現實

圖片鳴謝FA巴打
琴晚入左間400cost 廢產房,我攞部特裝老虎玩,其他人用強人,葛夏嗰啲廢產。
一落到場,見到對面又用蒼騎,四筒,鬥狼……
我以後唔會再相信人類
上面嗰套係新build fight ?
軍團系統已整好,目前有3個空缺
今晚7點要人
clan tag[member]li[/member
申請完係度留psn id
Yes,暫時都幾好睇
入幾次過廢產房,次次對面都冇廢產
最後俾對面打到仆街
有冇大佬carry下小弟打軍團戰
返去accept你
我今晚洗唔洗取消再申請過入團
Hea團今晚hea打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞