喺北角塞咗半個鐘都上唔到狗鐵

247 回覆
453 Like 13 Dislike
push
聽到有阿姐電話度話佢官塘去北角用咗3個鐘
手足好波 北角又有人拉緊急門
黎明
地鐵淨係報喜不報憂
根本真正落到去先知道有幾塞
喂呀 我本身已經要遲到 你地仲要咁樣搞 即係逼我食埋個早餐先至再大條道理遲到啫
係poly, 中大手足番左屋企
有無手足報告吓咩情況?好似順咗少少
佢整返好道門咪通車
北角通番
手足做野
唔割
hahahhaha掉個emoji好閪啊
[行動post-行動代號21000730]星期六晚9點前返屋企訓教,星期日730等票站開門
https://lih.kg/1738555
good job ar well done ar
塞左兩個鐘 好想返工呀
北角去調景嶺勁順
各位手足,關於送林奠去大灣區的partition,尋日激增20000幾人(差不多簽署人數的10%)!,證明大家都好希望將佢舉家永遠封印晌大灣區!

嘅然係咁就唔好停了,跟據早前民意調查有7成人唔妥佢嘅,咁我地嘅目標係咪應該set晌490萬個簽名呢?

小弟英文唔好,如果可以的話,亦希望各手足可以幫手將佢推上國際!

唔使俾錢架,簽完再share就唔使比錢㗎啦。最新消息:今朝22萬9千了!目標:490萬

https://www.change.org/p/uk-home-office-uk-home-office-should-revoke-carrie-lam-s-family-citizenship?cs_tk=AtIXNHLitQ7NOzo40F0AAXicyyvNyQEABF8BvKv03Ej5HuubaSSmIizKZKU%3D&utm_campaign=514ad83a9aaf489a936c80aa7705b65d&utm_medium=email&utm_source=recruit_sign_digest&utm_term=cs

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞