美參院再通過香港保護法 禁向港警售催淚彈等鎮壓裝備

206 回覆
926 Like 7 Dislike
平治咪又係繼續供貨比班仆街
呢個月都用緊
人大釋法,講緊急法係合憲
唔知班狗仲敢唔敢拎d 玩具車出黎玩
歐盟同美國好似一早已經無再賣
只係美國而家立法咁解
Rubio爸爸
班狗點都係食得最應最多
唔怕嘅最多用支那車做自爆卡車
而家popo啲武器都係去支那買
https://zh.wikipedia.org/wiki/CQ%E7%AA%81%E6%93%8A%E6%AD%A5%E6%A7%8D

啲狗既ar15要配件支那都有出
想問有冇辨法可以拎到中國催淚彈去化驗
而家班廢狗一句講合乎安全標準大撚晒又冇證據
屌我寧願佢繼續賣,依家繼續成大陸野
一早用緊
仆街 即係以為都係大陸野
大量二噁英
各位手足,關於送林奠去大灣區的partition,尋日激增20000幾人(差不多簽署人數的10%)!,證明大家都好希望將佢舉家永遠封印晌大灣區!

嘅然係咁就唔好停了,跟據早前民意調查有7成人唔妥佢嘅,咁我地嘅目標係咪應該set晌490萬個簽名呢?

小弟英文唔好,如果可以的話,亦希望各手足可以幫手將佢推上國際!

唔使俾錢架,簽完再share就唔使比錢㗎啦。最新消息:今朝22萬9千了!目標:490萬

https://www.change.org/p/uk-home-office-uk-home-office-should-revoke-carrie-lam-s-family-citizenship?cs_tk=AtIXNHLitQ7NOzo40F0AAXicyyvNyQEABF8BvKv03Ej5HuubaSSmIizKZKU%3D&utm_campaign=514ad83a9aaf489a936c80aa7705b65d&utm_medium=email&utm_source=recruit_sign_digest&utm_term=cs

買拖拉機啦
用二噁英支那貨
呢條應該係要制裁比黑警武器既公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞