香港人團結!絕殺保皇黨!

62 回覆
50 Like 3 Dislike
呢個時候,可以做檢討,但唔好分化,出PO 時注意用詞
相信連仔絕對識分邊D PO 係人邊D PO 係鬼
團結係垃圾香港政府最怕既野
星期日區選前既主線任務好簡單︰
我地要 絕殺保皇黨!
文宣請全力貼連農,全港貼,BE WATER 咁貼
預計呢個星期會多狗/藍屍守住平時既連農地點
我地要開花文宣

有無人可以貼之前手足寫幫助區選果幾個網站?
連農文宣都可以幫宣傳呢類網站
避免投錯藍扮黃D 撚樣

投比邊個自己決定,但前提就係
絕殺保皇黨!

置頂唔該!
幫推
等睇思覺脫入黎攻擊泛民
推到全世界見到守護孩子俾中共走狗屈
提提大家24/11 去投票 *唔好穿黑衫、戴口罩* 忍一忍 大局為重。避免被建制派睇通票數!!配票!🙏🏼如果有人問你投左邊個,一律答建制派,等佢哋坐定粒六等當選🤣

一位之前係票站主任的溫馨提示:
投票吸印仔後,吹下佢,㕶好即刻對摺,驚個「剔」印埋落對面果頁,我會行埋到票箱先摺,因為真係印左落對面果頁,一票兩個「剔」會成為廢票。她見好多上述情況,尤其早上,因個印仔仲好濕。”

重有, 睇清楚張票有冇損毀, 少少爛都會當廢票!

#請廣傳
泛民撐左大家咁耐
今次一定要幫佢地反擊
我地要比政府睇我地先係大多數
要佢地慘敗
幫推
大家記住,唔係話一定要投泛民(我果區我係一定會投,因袁海文真係有做野)
重點係,有票一定要投

之前每次都被分化,我果區同公司(九西)就係被分化,白白送左果白痴陳凱欣入去 (仆街馮檢基重要界票)

唔係話一定要認受依家個仆街議會,係你唔投,投白票,即係又送佢5年,唔係被柒婆搞DQ,根本唔會有今日

係,依家個議會化表唔到我地D咩,但若又咩都唔做,咁又會點?個仆街政若咪可以照行,我哋應可以做幾多,無論體制內外都要做

我依個老鬼,最近心臟病唔穩定,要食雙倍藥,想行出嚟都唔得,只可以不斷係twitter, 幫手寫,幫手RT, 我都唔會追咩300人,因為追人數就好易入左5毛,反而不斷會有人加
只要找到重點,唔係流料(fake news), 會越嚟越多人 RT

依家到星期日,多貼連儂牆(對家都一直貼緊,無論有斷運動定選舉)重有係一定要將721,連去黑警,有關既議員(例:容海因 - 福建幫支持⋯⋯)

大家各方面一齊努力
正正係兄弟爬山

光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可
和勇一家 不分一割
絕殺保皇黨!!!
PPP
要一早去投票呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞