氣槍討論區

24 回覆
2 Like 0 Dislike
突然想買氣手槍玩
可以點入手
廣華街係咪好多舖都係藍?
買氣槍好少會睇黃定藍, 多數睇邊間平

不過aps e個牌子我就永遠都唔會買, 因為老細藍到發黑
召喚遙控土制魔法師。 由於對家講明會有狙擊手,擲火魔法/射箭/磚等等都可能被秒殺。

只有SET陷阱,D狗一清場佔地就放遙距魔法。冇人知你身在何處。
我仲記住佢打學生妹永不錄用
1.搵間方便自己嘅槍會,上去玩下認識下
2.買支自己鍾意嘅槍,一路打一路改
首先你要知道自己想要改咩,
到你有左支槍,就算唔買新parts 都會拆散佢執下研究下
有唔明上台仔論壇armscool/YouTube 睇下
自己改槍其實係點?
改大力d?
有支馬記粉紅P90想放

有無人知幾錢?
改到啱自己心水嘅樣同性能

呢支hicap跟鬼佬utube改咗做連飛+9吋內管+silencer+改短咗條slide行程

呢支870就由shotgun shell供彈改咗做m4匣供彈+供氣好啲嘅氣缸
氣槍係香港好似無台灣咁熱門...

佢地個論壇
佢哋打wargame嘅地方又多又大,法例上限好似都高啲

政府支持工業,好多零件補品都係台灣工廠造

可能關當兵事,台仔對槍嘅態度似US,傾向‘認識槍械達至安全’

香港日本就係無咩渠道接觸槍械,唔掂就最安全
唉... 想入坑買 umarex / vfc 既 glock 17

但好似係香港都係馬記熱門d

唔知 umarex / vfc d 件多唔多
有就實有,不過實無馬記咁多花臣

手槍都係建議馬記,原裝setting 喺準繩,耐用方面超balance

Slide 上下身都比較多野揀

後而gbb / 電槍就其他牌子重好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞