無國界醫生回應

351 回覆
408 Like 534 Dislike
我都係聽人share,但照道理係間間都可以幫你申請
老老實實我自己唔睇好咁易會成功
畢竟係咁耐以前既錢
同埋一下子咁多人refund佢都好拿脷

不過唔理,試左先
就算唔refund都起碼由今日起即cut
佢可能會話唔cut得,但佢可以幫你轉card number
咁msf就過唔到數
中銀話做charge back的話,佢可以幫我request
但係如果check到話你有授權嘅話,會收你30蚊
但係唔知點做到話無授權
做左,佢話會幫我轉卡number
但係有一個禮拜用唔到信用卡
不過一個禮拜算撚數啦,用現金會死咩
我都係轉左number,等4-5工作天
本身張卡唔係我常用個張,所以對我無影響

至於你話chargeback授權個度
我覺得我地可以等其它人share真實成功例子,睇下要點做先
因為授權我地就肯撚定係有授

p.s. 屌發現我cut遲左一步,啱啱尋日又俾佢過左數
照道理講,因為信用卡過數個d一定簽左授權書

咁單次捐款個d應該大機會d搞到chargeback,因為單次係無授權書(hch
same ar diu
唔好忘記 係香港收既5億 係會用係成個中國區
即係抽香港人水 幫中國人
佢每年會搞野外定向比賽,會cap到好多水

有冇人或組織可以搞比賽取代到佢?
每年好多人俾錢落去玩架

麻煩黃色經濟圈ching跟一跟
千年道行一朝喪
我寧願去搗亂佢個野外定向比賽
你老母個臭閪畀曱甴屌緊
食屎以後不捐!
退錢呀
不捐錢
屌你老母食屎啦
一直密切關注 = 你提起我啱啱醒起
極為關注 = 即刻去望下新聞
一直評估情況 = 知道有咁嘅事等我思考下先
了解 = 問緊人點解今次自己組織會成為主角
同三星嘅香港不屬於全球範圍一鳩樣
why not both
叫佢地食屎啦,唔會再支持所有當香港係condom既國際組織
同意
推返上黎!!未cut既巴絲快d cut!!!!!
msf而家唔會聽大家電話
你可以直接同銀行cut!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞