無國界醫生回應

351 回覆
408 Like 534 Dislike
佢最關心香港嘅嘅地方咪有無香港人入錢囉
Push
推返上黎
提我自己同各位今日office hour打去cut
有咁多正評係咩事
無國界人血饅頭
屌你老味9點未呀
我要cut呀!

推比未知呢件事的捐款者同潛在捐款者
打唔通,係咪太多人打緊去cut?
有冇source?張圖print出來太矇.
打電話:無法接通
由尋日到而家完全打唔通
佢以為咁就可以令到我地繼續捐?
唔好搞笑啦
再打唔通我會email嗰張濛form過去
《無國界醫生》取消每月捐款通知表格

https://msf.hk/sites/hong-kong/files/Cancellation%20Form.pdf

填妥後以電郵傳送到無國界醫生 (香港) 捐款事務部即可

donation@hongkong.msf.org

想cut好撚耐
電話通返
不過話過左辦公時間
同埋想問下捐款者編號係邊到搵
佢每年寄來嗰啲收據、感謝狀背面或其他信都會有
但就算你搵唔到,都唔會cut唔到
無嘅就provide有嘅資料(ie: Credit Card no.)即可?
跟返先
因為我費撚事再同無國界溝通
所以啱啱打比中銀個邊(唔好打我)同佢聯絡
如果你同銀行(任何一間都好)個邊話轉卡number應該無問題
但係本身有做開subscription service或者類似嘅野的話有新卡一定要轉返資料
聽中銀個邊講今日好多人做緊呢樣嘢
你有無嘗試refund/ chargeback
我問hang seng 佢話唔得
要自己同商戶deal
但我見其它人share係銀行幫佢地申請

屌佢老味我要攞返晒我咁多年曬左既錢
掂喔,試下先
幫手足問:匯豐得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞