用緊1060既巴打

19 回覆
0 Like 0 Dislike
用緊1060既巴打有無d心郁想換1070?
而家d二手1070放緊2400,2500
好心動
又唔係差好遠 仲要二手 咪撚玩啦
買完後悔 人大左根本好多game 都係玩一陣就唔玩
張卡唯一用處用來睇youtube 高清片

一語中的

中晒 岩岩放左張1070
用粒U已經夠做平時D野

一語中的

咁唔用display card都得啦
LGA 775 都足以應付
張1060放幾錢?
有啲想收番張

70啦
又唔係差好遠 仲要二手 咪撚玩啦

爭好遠喎睇review
仲用緊GTX580
度緊買張1060
睇個人喜好啦我覺得。。我岩岩先買左張新顯示卡換左兩張780TI落黎。。不過你話升1070不如唔好升
睇個人喜好啦我覺得。。我岩岩先買左張新顯示卡換左兩張780TI落黎。。不過你話升1070不如唔好升

訂咗1080ti睇到呢個post
真係幾認同 唔係唔打機
只係返工忙 冇時間玩 又冇乜心機玩得長
想換張1080Ti 計數

等多幾年出張RX780
其實都想問下
用緊I6300 無卡
玩龍族果D平面game 玩玩下閃退關唔關無卡事?

等多幾年出張RX780

我d數要用N卡計

真係幾認同 唔係唔打機

唔緊要 首日賣街我已經買咗

真係幾認同 唔係唔打機

1~5番到屋企都7~8點 食完飯睇陣youtube 無聊野 跟手睇埋達哥 掃陣手機都夠鐘訓覺
六日又多數出街 有時間係屋企都用來休息

以前細個成日想砌到部機點勁玩到所有game 都唔lag
到買左張卡 發現d game 玩一個星期就沒再玩
到頭來都唔知買來做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞