呢個moment好想食枝煙

8 回覆
2 Like 2 Dislike
當日由英國瞞住老豆老母返黎香港訓,之後上年2月再返香港做義工、投票,但fb見到班昔日嘅黃絲係甘嘅人真係好撚sad,我地的確唔係同路人,但原本以為叫做比較接近班人全部都係咁低質素,中箭係on9同抵死,但唔估到咁快同埋係因為一個做官嘅鬍鬚佬,當日嘅黃絲帶呢排仲癲過熱狗。

究竟呢個香港同呢班香港人,我有幾熟悉?個肚有好多yuen 屈,想一啖気噴曬出黎
就特首選舉呢個議題上,我真係睇唔出羅37有乜錯
The Post-truth era has come
就特首選舉呢個議題上,我真係睇唔出羅37有乜錯

佢無錯仲要講得好岩
不過好大部分香港人
真係怕左過去果5年
所以就算明知薯片係毒藥
但唔死即死都寧願食住先
當日笑9羅冠聰朱heidi等人左膠
但今日我真係唔覺得佢地白票有做錯
可憐言行合一既人今日俾班投機撚樣tur駡
(唔記得隻字點打)
當日由英國瞞住老豆老母返黎香港訓,之後上年2月再返香港做義工、投票,但fb見到班昔日嘅黃絲係嘅人真係好撚sad,我地的確唔係同路人,但原本以為叫做比較接近班人全部都係咁低質素,中箭係on9同抵死,但唔估到咁快同埋係因為一個做官嘅鬍鬚佬,當日嘅黃絲帶呢排仲癲過熱狗。

究竟呢個香港同呢班香港人,我有幾熟悉?個肚有好多yuen 屈,想一啖噴曬出黎

你有幾熟呀支那狗
仲要扮5p
當日由英國瞞住老豆老母返黎香港訓,之後上年2月再返香港做義工、投票,但fb見到班昔日嘅黃絲係嘅人真係好撚sad,我地的確唔係同路人,但原本以為叫做比較接近班人全部都係咁低質素,中箭係on9同抵死,但唔估到咁快同埋係因為一個做官嘅鬍鬚佬,當日嘅黃絲帶呢排仲癲過熱狗。

究竟呢個香港同呢班香港人,我有幾熟悉?個肚有好多yuen 屈,想一啖噴曬出黎

你有幾熟呀支那狗
仲要扮5p

個気字係日本字啵 最多都係錯字撚

你有幾熟呀支那狗
仲要扮5p

個気字係日本字啵 最多都係錯字撚

Sorry 有D字唔識打會用手寫輸入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞