英國議員直接要求 港共黑警 制裁名單

438 回覆
882 Like 1 Dislike
大家好,我哋一班居英中大校友(兩百幾人聯署)早前寫信俾英國議員要求制裁港共黑警,以及中共等始作俑者。港警武裝入侵大學校園,在眾目睽睽之下將學生打傷打殘,已經引起世界公憤。

我哋嘅信得到上議院貴族議員Lord Alton of Liverpool嘅好直接回應,佢答應幫香港人陳情,並且願意轉交各級官員及黑警名單!

我哋會準備再寫回信,並附帶相關名單,然後再揾大家聯署。請大家提供制裁名單資料,亦可以將黑警罪行寫入Wikipedia英文版並供議員查閱,亦同時將黑警罪行刻上歷史恥辱柱之上,以警後世。

原信件 (已經夠人,無需再簽) :
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmqw_QAv7Bwy9KX9M-adqVYXQE3QaF6D49dv3mVL501CG00g/viewform?fbclid=IwAR2lGvk5XjADLIkgPnqvTaPFiTS7w-4o1uJqP0KYUrKhJgmPYNasVoLk9zI

Lord Alton of Liverpool 回信 1:

我俾 Lord Alton 的回信:

Lord Alton of Liverpool 回信 2:

請大家提供制裁名單!
借個位
[韓國戰線]青瓦台請願聯署 同我簽爆佢 (教學)
https://lih.kg/1720736
陶輝
唔洗唸,香港高官狗3 萬隻狗
我一定要推到你上熱門

推啊!
幾個外藉警官
Push
David Jordan
警謊記者會果幾件彈散
西灣河關狗
呢幾個最基本
push
幫手推
叫美國俾佢咪得
push
一定有陶輝先生! 有冇佢罪行 list?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞