老母話:如果唔結婚就咪使旨意我比首期你!

72 回覆
3 Like 1 Dislike
有無相睇下呀
同我老豆一鳩樣

洗撚你地介紹囡我識咩屌

利申:無女

心急抱孫

帶我返去食飯
利申絲打 連登有愛有折

瞞得一時瞞唔到一世 我只想佢尊重我嘅意願

屌咗先, 之後再飛等伯母又介紹又有得屌
屌到咁上下 伯母就會無貨架啦 好似係

屌左先啦

唔想比假希望人地
搵個PTGF扮你條女

冇錢搵ptgf

幾舊水
之後唔洗煩
少少錢要付岀
有首期都嘈
你阿媽幫你搵工人
好媽媽
有無相睇下呀

佢whatsapp icon有相但唔比你睇

仲有下個
你老母到底用左咩方法搵女wts你
btw巴打幾歲?

個女仔係佢同事
22咋痴線,老母成日話遲婚唔好,但係早定遲有咩所謂

搵個PTGF扮你條女

冇錢搵ptgf

幾舊水
之後唔洗煩
少少錢要付岀

瞞到今次,下次都係要搵

有首期都嘈

供樓好辛苦 同埋樓契淨係去到2047
而家都未清楚到時要補多次地價定點
所以買樓好危險
樓主老母幫樓主搵sp
結婚唔係去街市買棵菜,唔想住都唔好求其結,樓主做得啱。
最多同你阿媽講,你越逼我哋就越唔能夠自然發展,如果係夾嘅順其自然都一樣會得,叫佢唔駛擔心。
你阿媽幫你搵工人
好媽媽

小弟好獨立 唔需要工人

樓主老母幫樓主搵sp

以結婚為前題嘅sp
結婚唔係去街市買棵菜,唔想住都唔好求其結,樓主做得啱。
最多同你阿媽講,你越逼我哋就越唔能夠自然發展,如果係夾嘅順其自然都一樣會得,叫佢唔駛擔心。

講得好
不過家母好心急,始終我老豆嗰邊係大家族,我又係長子嫡孫,所以...
其實做咩咁抗拒其他人介紹女仔

因為我都唔想拍拖
介紹完又唔要,我怕個女仔覺得我嫌棄佢
:係就最好啦,啲錢留返畀你安享晚年,我又唔使比家用,更加唔使結婚
老母 :~!@#$%︿&*()_+

咁話說尋日無啦啦有人whatsapp我,就自稱係我老母嘅同事,叫chris圖(唔撚識串)
我睇佢icon就係一個後生女黎,我略略都估到咩事架喇,反正我熄左已讀功能,所以索性唔回

點知,今日我老母竟然叫左佢夜晚上黎食飯
佢食完坐左陣就返屋企
賽後檢討嗰陣,我老豆又加把嘴埋黎 :呢個女仔可以
咁個女仔到呢刻都仲有whatsapp我(我有覆)
我同佢講左我未ready好之類
佢就話佢明,不如做住朋友先(都唔知佢係咪明)
我亦都同我老母表明唔想拍拖住
但老母卻選擇性失聰
仲計劃緊點樣令我同個女仔多啲機會發展下
又話呢個唔得,仲有下個

現時我已經唔知可以做啲咩黎阻止我老母
足智多謀嘅連登仔有冇咩良策妙計可以獻畀小弟使下?

點解你唔想既
點解你唔想既
點解你唔想既

怕遇到唔岩嘅人會浪費時間
點解你唔想既

試下先啦 唔試點知唔啱
搵個假女朋友頂住先
我好明你咩感覺
我廿張仲係A0 成日比老母串 拎佢d fd個仔黎比
又話人地個仔有個靚女女朋友又乜又成
仲成日強調要戴既係「女」返屋企
咩世紀呀 仲吹拍拖 吹結婚
唔想要就「立」曬你d 毒物宅物咸書AV 碟出來影張相
佢咁都同你有下文就執到啦仲唔拿拿林發展
條女靚唔靚同係唔係處先

過得去啦
唔知係咪處

大番佢 你唔比首期我條女無高潮呀

不了,我有高潮就ok

屌咗先

屌完同老母講話呢個唔ok

呢個唔ok仲有下個...不斷loop,治標唔治本

話自己係gay
帶個男人返屋企

我怕老母做傻事

帶男朋友返屋企>老母做傻事>遺產畀首期
純文字討論?
我都想老母搵個唔差既女仔比我
你睇我好 我睇你好
點解你唔想既

試下先啦 唔試點知唔啱

最弊係浪費人地嘅時間呢...
好似玩緊人比緊假希望咁...

搵個假女朋友頂住先

呢招只係緩兵之計,同埋老母知道我有女朋友一定仲錫過佢親生仔 邊個扮邊個死

我好明你咩感覺
我廿張仲係A0 成日比老母串 拎佢d fd個仔黎比
又話人地個仔有個靚女女朋友又乜又成
仲成日強調要戴既係「女」返屋企
咩世紀呀 仲吹拍拖 吹結婚

我試過同佢講 :你個仔冇人要呀
即刻收佢皮

唔想要就「立」曬你d 毒物宅物咸書AV 碟出來影張相
佢咁都同你有下文就執到啦仲唔拿拿林發展

佢唔介意宅喎,幾好架

可惜佢唔宅,怕第時有代溝

仆你個街 屌你老母

多謝巴打幫我出返一口氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞