教大家一個超勁既DSE英文skill

29 回覆
7 Like 0 Dislike
陳法拉
陳法拉

好多師兄姐聽完都覺得好正
個位7科5** 英文straigjt 5** 狀元師兄 ..
點解係商品說明條例下,我地連續幾年5**率都最高呢?
因為佢好努力,認真咁抄本skills book
T D 包 分 轉 Ts Sc 同 extreme wording
T D 包 分 轉 Ts Sc 同 extreme wording

呢D skills 值成期學費
陳法拉呢個係咩笑話 未聽過
上年d師兄師姐上完呢堂即刻inbox我
WA billy 好正呀呢式神技 成個xxx通哂 真係值返成期學費
真係虧佢講得出
九間TS SC
WA billy 好正呀呢式神技 成個xxx通哂 真係值返成期學費
真係虧佢講得出

係咪年年講既野都重複
真係虧佢講得出

有聲
真係虧佢講得出

咩意思
好很重要
上下左右粗斜圖
清晰就係咁簡單
呢式嘅神技呢,n粒星,一定要明晒佢
好很重要

同學同我打N粒星
讀書勁嘅同學,聽到呢個位一定覺得好正,所有野通晒
呢條題目呢,我記得上年七科五星星嘅同學
佢當時係旺角live班,佢答啱咗

所以答得啱嘅同學,恭喜晒!答唔到嘅同學都唔緊要,最緊要明左呢個位,之後就通晒
冇做功課嘅同學寫個賤字係上面 提自己返屋企一定要做左佢
真係虧佢講得出

係咪年年講既野都重複

我15年考已經聽過
真係虧佢講得出

係咪年年講既野都重複

我15年考已經聽過

Sorry 走音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞