各區成績表

255 回覆
668 Like 12 Dislike
10幾架豬加衝由禾輋逆線往大學方向
[多圖] 有時間真係要整返部投擲器,拉返遠距離。
https://lihkg.com/thread/1713698/page/1
冇天水圍開post打飛機
首先唔可以再係黃廣聚人 講到口都臭
係 所以辛苦啲 係荷里活聚會好好多
有手足話只係俾狗咬咗3件
tg見到 未fc
中大可以同大埔拆開, 大埔都有開戰, 射咗百幾粒, 但相對各區比較皮毛, 多數係街坊, 雖然街坊唔係勇武, 但射完冇耐佢哋又會出現返, 有一鑊係連射三十幾粒, 有一半係射向一班普通装街坊, 再加幾粒橡膠子彈, 街坊們全部流口水鼻涕, 但好快全部又出現返撚狗, 人數係唔多, 但可以令到一班真勇武手足有時間走, 最重要街坊都閃得快。

咁樣其實已經係一種進化, 兩三分鐘前嗰個街坊食完仲淚流滿面, 兩三分鐘後就跑返去現場繼續撚狗。
條防線成個城堡咁

利伸 旺角街坊 岩岩翻到屋企 太攰
科大與清水灣榮獲全香港最安全區域之一
*其他仲有長洲等
好sad 一有狗就變晒散水撚 究竟東區人幾時先會同口號一齊進化
聽手足講縮晒上二樓
笑撚死 之前仲有人問黃大仙咁撚謝
係咪其他區手足/和理非特登走入嚟沾光
比較嚟無意思
我地目的一致,根本無比既必要
唔好比較啦 各有各做姐 最緊要幫到中大佢地個邊
互相學習 互相影響
你都傻嘅,呢啲嘢梗係要攞出嚟鬥勁
將軍澳今日都好勁 成個商場門口爛撚曬
西灣河,4水喉長射地鐵出口,希望有用
算啦一隻狗都未見到
叫撚到仆晒街先得個幾丁友
好多青衣都去咗其他區
流架,仲未破處
天水圍抗爭毒撚成日比人遺忘
【全世界都要睇到】中大手足有野講
https://lih.kg/1713756
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞