香港人係有骨氣既,就咪撚再睇微辣d片。

773 回覆
4848 Like 983 Dislike
不推啦
柒頭樓主肯覆未姐,屌你扮睇唔到呀柒頭
冇睇好耐
香港人係有骨氣既遠離中國文化圈, 學好英文同外語, 要睇睇Reddit, youtube
覆還覆 唔該 咁都比佢上熱門
唔係想幫忙佢地開脫,但人地有23條。
仲有其實我唔知大家點諗,香港人睇澳門既野,
其實都係一個感覺,就係"人地野",個感覺可以有
幾深...

最後可以睇睇呢段片9:35開始
https://youtu.be/YDewtIhBntI

算唔算表態
情況就好似葉問咁
獨行俠咪可以自己決定方向(大J)
但去到佢地咁多藝員咁多JOB,就變左洪金寶
好多野都要因為身邊人忍架啦

但佢地暗地都抽左好多黑警水
唔似bomba撐警咁on9
yes
咁嘅環境鬼有心情睇呢啲咩,
而且而家呢個情況仲會得閒睇呢啲片嘅人樓主點講點屌都會繼續睇架啦。
以前都會仲笑下,而家真係笑唔出
冇睇好耐
同埋點解會對澳門豬會有期望?
個托哥身為香港人都唔撚敢表態啦
無!睇!過! 大把野睇 點解要睇呢d
有出聲 6月
+ 黑山白衫個條片你有無睇
我睇到好感動,呢個已經係佢哋最盡

佢地係黃架 樓主冷靜d 乖
其實個社會就係有你呢種人
一味淨係識得要求人地
你自己又好得去邊呀樓主
老實講微辣表唔表態關你春事
人地冇護旗又唔見你表揚?
點解一定要表態支持你先係啱
沉默就係錯
就係你呢啲死垃圾地底泥睇得自己太重
逼人表態逼人支持
我屌你老母啦
樓主我屌你老母臭閪呀
Bomba以前有睇,但係收錢就不了
P牌五毛搞分化 block得
讀多d書啦。。。
香港三罷個日其實佢地都冇出片
某啲演員都借啲耳出過聲
更加唔講人地澳門人
香港嘅事關佢地撚事咩
係咪要人地公司都唔撚要嚟撐你呢班第到地方嘅人嘅事

係要屌都捉晒香港班偽人出嚟屌先啦
仆街咁大件事唔出聲都算
班平行時空撚仲post sponsor呀吃喝玩樂呀
呢班撚樣先最撚賤
真係成班偽人嚟
屌你老母
樓主正on9
第一,佢起碼有叫香港人堅持,唔係啲咩垃圾天佑香港。
條片9:35開始: https://youtu.be/
YDewtIhBntI
費事你話呃view,俾埋圖你

第二,人地係澳門人,唔係香港人,亦都有23條,小朋友你未必知23條係乜,23條就係一條以言入罪嘅法律,所以香港人先咁抗拒23條,我諗經歷過2003年嘅冇乜邊個唔知。正因為咁,佢地唔係香港人,但都有叫做發下聲,已經好好。佢地甚至六月九號之後都有短暫一段時間冇出片。

第三,佢地冇奶共,亦都冇支持過警察。有條片係咁嘅,link喺到:https://youtu.be/x4TeVsR7uec
唔想click落去冇問題,俾個cap圖你。

黑衫,白衫,你可以覺得夾係咁啱得咁橋,但起碼佢哋絕對唔係奶共。

樓主,你標題嘅意思係睇微辣嘅片=冇骨氣,怨我不敢苟同。

係 人地已經去到好盡 樓主痴線鬧人
微辣好早出過呢條片 點會無出聲
我個陣睇到好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞