香港人係有骨氣既,就咪撚再睇微辣d片。

776 回覆
4885 Like 989 Dislike
推呢個
唔關事 講臭腳啊 唔該自己睇返個當時po
講臭腳啊 唔該自己睇返個當時個po
你有無睇到 講臭腳啊
唔該自己睇返個當時個po
微辣不了
岩呀 成撚日返大陸 返左去就咪撚落黎
微辣個名成陣支那除
澳門太細 除左做賭同街坊生意之外 冇一行唔係要出去其他地方做生意 特別係娛樂/媒體呢方面 留喺澳門死路一條
你地應該除左小肥就唔識其他澳門藝人?但小肥都應該喺香港先至有人識 所以真係唔怪得佢地會來香港發展
同時佢地係澳門人 喺澳門註冊 一次半次都可能係做show 但過左五個月都係有隱隱約約咁表態 唔好話係唔係fans 23條下都冇跪低 佢地有咁嘅心已經好值得去留意下
之後佢地會唔會上大陸發展係之後嘅事 但佢地呢刻係撐嘅

值唔值得罷睇 自己諗 但上面有個p牌極端到話罷出片係做show 真係over左
屌你老母你最好以後都咪撚笑,你要永遠記住所有已死手足,佢地用埋條命黎喚醒港豬
支那狗有幾撚玻璃你唔撚知?

d明星張相稍為遮到隻眼,已經係微博俾人狂屌
你究竟明唔明支那狗係咩構造架
要屌嘅屌番唔出聲嘅香港偽人KOL先
其他地方嘅媒體 罷唔罷睇自行決定
要推嘅唔該推番行動post
唔好比p牌帶風向
亦都唔好再推呢個post
從來無看過,講得好
咁多正評係咩事
好在睇留言大家都係正常人
從來冇睇過又話講得好

其他地方嘅媒體
罷唔罷睇自行決定
唔好比p牌帶風向
微你老母電影
佢成隻🐔咁,係美國已經係咁
又矮到爆,樣又,都唔知d人中意佢乜
唔好比p牌帶風向
唔好比p牌帶風向
原來係澳門人...支那味咁濃見親都冇入去睇
push
P牌仔想搞分化 樓主一定係第2條channel啦
我而家成日覺得合拍片同埋你所講嘅片係藍色野
反而講香港歷史嘅就渺渺可數,甚至冇人理
都唔明點解咁多港豬仲睇王晶d垃圾片,淨係識賣肉
仲要係北姑雞
大陸樣講廣東話
聽到都尷尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞