香港人係有骨氣既,就咪撚再睇微辣d片。

774 回覆
4867 Like 985 Dislike
公司無,班藝人有出過聲
第二十三條

澳門特別行政區應自行立法禁止任何叛國、分裂國家、煽動叛亂、顛覆中央人民政府及竊取國家機密的行為,禁止外國的政治性組織或團體在澳門特別行政區進行政治活動,禁止澳門特別行政區的政治性組織或團體與外國的政治性組織或團體建立聯繫。

但而家係講緊人命呀,人命又牽涉到國家主權咩?就算立左當初有2條友表態,係的確有,咁佢地有無比人拉? 而家有叫佢地宣傳反政治活動咩,講句人話真係咁難?
就係囉,你要人地明確表態即係想佢地被人封殺無得撈,但係你班香港人連罷工都唔撚敢啦,有咩資格話人無骨氣
non fans

but fced

六週年Party雞wing表演首rap有句

喂 852 香港同事
無論有咩困難都要堅持
傻閪 人地個個一早表哂態
有睇佢地自己既個人VLOG就知
你自己沒留意開就收皮啦 屌你老母
乜野 唔好搞我後面 好撚多金句都係唔同微辣既人既私人VLOG到都有提過
係今年周年果陣 有2個作左首RAP 中間仲有幾句係支持香港人
叫香港人點都唔好放棄

人地1日1條片係就一定 一直都係咁 唔明你有咩好屌
有心機屌微辣不如屌POPO啦
屌, 你會唔會走去叫台灣班YouTuber出聲呀?咪on9 啦
其實好多VIU都好似佢地咁
暗地內支持 但VIU果班唔夠出名就唔洗比人開POST屌
啱Chanel 而家都比人封殺緊啦,又唔見你地咁講
樓主你要講人命
我同你講人命
周同學係第一個
你訓撚醒未呀
呢架先黎在意人命
咁撚多死屍 又831 你呢架先知有人死左?
又沒人好似你咁開POST屌 啱Chanel
講乜撚野姐 有D野大家心知既 唔係下下都開POST講架 傻閪
推下行動POST唔撚好?
微辣抽過白衣人同黑警水
係咪要好似大J咁做到盡先叫做表態
好撚同意
利申 六月之後無睇過 已經unfollow
香港人唔係唔想罷工,而係無公會係度支撐呀,知唔知其他地方成功,就係背後有公會撐住,大班人先肯罷工。

香港人肯開公會已經行前一大步呀
傻閪
岩岩又講到人命幾咁重要 要微辣表態
呢架又話沒工會 罷工不了
其實你知唔知你自己講緊咩
我完全無推過咩?
呢架要革命呀 罷工? 一早就沒撚做啦
咁你咪飛去澳門然後試一次
咪知會唔會比人拉囉
5毛引戰狗食屎啦。
香港還香港,香港班濕藝人都未出聲,走去屌人澳門。

係咪真係咁驚we connect 呀。 周圍撥火頭冇用架喎
微辣6月9日至18日 無出過片
同埋出過呢條片
https://youtu.be/x4TeVsR7uec
屌你老母係咪小學雞黎
你講緊你用時間開呢D 垃圾POST 點解唔用時間推行動POST
有冇聽過機會成本呀 唉 屌
原來樓主係ON9既 我收皮啦
唔想同ON9講
兩樣野嚟架大老
人命當然重要啦

至於公會呢樣野我講緊另一樣啦

Sorry for 1999
從來無睇過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞