香港人係有骨氣既,就咪撚再睇微辣d片。

776 回覆
4885 Like 989 Dislike
好簡單 如果佢地打完句rip比人拉咗 你會點做?
end of discussion
10個有8個黃,然後個個都政治正確地咩撚野都無為香港人做過,咁都好廉價下喎,我日撚日話當你係兄弟手足,你有急事問我會500舊水,然後我話「太貴不了!」
黃?有幾黃呀?好好笑

我無話自己高尚,我恥笑達狗、屌張敬軒微博撐共又唔需要同你交代姐。

總之一句講哂,糜爛要繼續賺香港人錢就要行動證實自己撐香港!
收皮啦 屌你老味
表態藍餐廳都未杯完 杯個未表態既
仲要人地之前開波有支持過香港同停片
你係香港youtuber會唔撚會澳門抗爭五個月 停片五個月啊
分化撚 乜撚都分
就嚟得返你自己架啦 唔好再柒下柒下咁啦屌你老母
講真,有時都要睇下d On9野放鬆下
唔係真係頂唔順
其實佢地好多有暗示,至少唔會好似容祖兒食相咁難睇
咁你想佢地點樣唔違反23條之下去做實際行動?
佢地嘅表態行動仲唔夠?唔通要佢地由路環遊行上拱北?
我都幾肯定佢地如果真係咁做會直接比解放軍用顛覆國家罪名武力清場
就算成功行上拱北 都會直接送中

正如你香港人 都唔會搞解放軍總部同埋新屋嶺啦
超過一半觀眾都係香港人
講咩
個老細做官架
睇黎你都係平衡時空
澳門人 幫你係好心 唔幫你係正常
佢地事實有喺片/ig入面明知暗示過支持呢場運動
唔會好似容祖兒果d跪低
盲撐果班傻仔唔會理啦
講泥講去都係用廿三條幫佢地開脱
咁L包容你唔去包容班護旗手?
個個都有苦衷架啦on9
樓主5毛引戰完潛水,準備狙擊
已無睇
咁就咪L賺香港人錢啦
你唔講我都唔特燈search 乜撚野叫微辣,以為講飲食
無助紂為虐譴責示威者已經唔錯
香港人,睇你澳門仔D被「政治正確」片係比面,唔睇你睇返香港人嘅片係正常。

暗示代表黃、撐香港人?
Am I a joke for you
糜爛如果得十零萬like,甚至受眾唔係黃絲,唔表態就無問題。但你累積左110萬(大部分香港黃絲、年輕人),賺盡香港人以千萬計嘅廣告錢,甚至食埋香港人上市公司100毛果份,商業道德上你係咪有必要企出黎撐返香港人?

你一句話其實我係黃但咩都唔做,然後繼續叫香港人撐你,我諗香港人無咁廉價。
你用緊嘅電話牌子有冇表態 有冇賺緊你錢?

仲有 有表態 唔係齋up 仲要唔止一次表態 又有罷出片
完左tvb之後冇繼續幫佢拍片 仲唔夠?
香港藝人唔屌先?
根本最仆街係呢班
咁嘅柒post都有24xx個正評係咪痴撚線?
連仔同共X黨一樣日日内容審批
不跟隨一律批鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞