香港人係有骨氣既,就咪撚再睇微辣d片。

776 回覆
4885 Like 989 Dislike
冇睇過
同意
佢每次香港有大事發生,就停片一日至幾日

之前6月9佢直接停左一星期

今日周同學件事佢又停
支持100毛同時一齊支持對岸都有暗示表態既youtuber 係無衝突
再者佢就算係偏藍都好
始終佢地都唔係香港人
你咪罷睇 但要屌既話無數本地youtuber更值得屌
唔好比愁恨衝昏頭腦
政治係應該令更多人認同你 唔係乜人都屌
留意返
佢612嗰個星期成條channel一條片都無出過
都唔知樓豬成個小學雞咁屌鬼做乜9
人地大半係ig表哂態,亂咁屌
人地本身一日一update 6月8到19號無post過新video
Paul係綜藝有大叫過香港人
你最多可唔睇希望佢地表態多D
但屌9澳門人係做乜9?
不嬲唔睇
本身都冇咩留意佢地 整係有follow大口狗條女
香港人都活喺平衡時空啦 澳門人活喺平衡時空有乜咁出奇?
大把公司喺香港落地生根都冇表態啦
到底佢地真係冇表態定係你選擇性失明?
樓主知唔知反送中個陣澳門人係個廣場默站 乜柒都無做 乜口號都無嗌 都照比人拉
不嬲唔睇微辣,之後都唔會睇
一直都無睇,因為以前識落既澳門人大部份都係好吃懶做既垃圾

質素咁低又點會做到大事出來?
原來樓豬先係生活係平行時空
微辣呢班人好似活喺平衡時空仲可以日日搞笑又唔諗下佢地紅都係靠香港人推
佢地喺香港揾幾多廣告生意呀?淨係靠澳門市場死L咗啦!而家香港人水深火熱就屁都唔敢放一個 食屎啦!
香港人都活喺平行時空啦 澳門人活喺平衡時空有乜咁出奇?
大把公司喺香港落地生根都冇表態啦
到底佢地真係冇表態定係你選擇性失明?
好on9 人地澳門人唔出聲關唔關你事?
點解唔追擊香港本地奶共/安靜嘅人而去理另一個地區有限制都暗黃嘅人?
push
樓主選擇性失明
竟然有咁多好評
一句本身係黃,就可以係最hea、無實際行動下繼續賺盡香港年輕人嘅錢?Sorry,我接受唔到喎,
你身為澳門人,要賺我地嘅錢,仲要係賺黃絲錢,唔該你就要為呢場運場做返咁多野!
唔好又要政治正確,又想賺香港人錢!
咪再用暗黃掩飾呢種曖昧
Sorry 借位

前港府顧問:港人可眾籌到海牙法院仲裁警暴
https://lih.kg/1701214
Paul喺雞wing vlog嗌
佢地果陣係準備拍綜藝 應該未roll機
澳門深紅架wor
從來唔睇微辣 垃圾娛樂資訊
佢真喺驚cctvb,佢就唔會同林泳淘拍片啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞