香港人係有骨氣既,就咪撚再睇微辣d片。

776 回覆
4885 Like 989 Dislike
宜家係咪見到香港人 骨氣 呢啲字眼然後啲人就亂鳩正皮

大佬啊人地澳門亂講嘢真係畀人的去坐監
更何況好多嘢暗地裡佢地都好支持
好小睇佢地都知啦

更何況宜家香港大是大非嘅時候你搞鳩人地澳門youtuber把撚?
做多啲有用嘅嘢好過
說好的不割席不督灰不分化
連登仔真係易俾人帶風
幫推
微辣有幾個藝人都暗撐過
唔expect佢地撐出面
始終澳門唔同香港
佢地已經無得揀
我親眼見過豪dee佢地有黎遊行
根本就返香港受眾去繼續食搵錢!
賺盡香港年輕人廣告市場錢,
以商業倫理、社會責任來講,
微辣政治表態一定要同100毛、岩channel
等網媒睇齊先好比佢地玩落去,
咪側側膊Hea住扮暗黃,
無香港人,你何來FB 110萬訂閱?
嘩屌 講到23條係微辣立法咁
佢地上上下下 上至老闆 下至幕後 10個有8個都黃
乜野叫藍罷買 黑裝修?
依家因為澳門政府嘅原因 搞到連被暗黃嘅都要罷睇同比你地狙擊?
講到自己咁高尚 又唔屌冇出過聲嘅香港偽人KOL先?
連登仔仲衰撚過紅衞兵
咩係微辣
第一, 人地唔係香港人, 只係咁啱講粵語順便打埋香港市場, 人地係無責任每日咩都唔出淨係出同香港抗爭有關嘅內容
第二, 佢地喺澳門生活, 同喺鬼國生活係完全無分別, 共狗覺得佢地講嘢唔啱聽係可以令佢地各種意義上消失
第三, 人地已經表過態支持, 佢地喺一個資訊被封鎖、過濾嘅地區都可以唔似其他撚屌咁踩我地兩腳去搵班粉蛆錢已經算係咁

有23條。澳門仔係香港(搞事) 澳門都照拉
名都奶共過人
微信d fd
好簡單
如果微辣係香港公司 會唔會有啱channel地位?
佢地大多數人本身就係黃 如果喺香港 一定會走出黎遊行
就係因為澳門政府而割?
唔好唔記得澳門都仲係用緊繁體字廣東話
豪dee 0.6都好似有
人地拍嘅片都有意思暗撐緊我地
其次仲有某幾個出過聲
我都唔知你咩居心
白痴樓主
大是大非既時候
可唔可以集中喺行程post到
比啲5毛推上熱門為咩
人地唔係香港人 幫你係人情 唔幫你係道理
更何況佢地都有表態過
人地有廿三條
唔好睇到你自己咁清高
有能力企前啲 唔好係人背後打幾隻字 企係道德高地罵人
同大陸人話香港市場細 冇咗大陸會死一撚模一樣
如果騷霖話同我扑野我應唔應承好???
澳狗返大陸
理智d啦!香港藝人都唔撚理,你想澳門d人點啊?
利申: 6月佢地有表態過
耶 垃撚圾 無睇好耐
連衛兵係咪覺得要全世界圍住自己轉先得
屌 香港人 骨子裡根本就支哪人 今日批鬥完呢個 第日批鬥第二個 根本同一類人黎 個種劣等基因根本 點扮點洗都甩唔到
不嬲冇睇,見過fd睇成條片都好支那feel,唔知有咩好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞