香港人係有骨氣既,就咪撚再睇微辣d片。

776 回覆
4885 Like 989 Dislike
人地黃過一半香港youtuber 仲要批鬥人過千正評
好記得霍哥同豪dee喺蒙面法立嘅前一日
叫我哋要安全返屋企
6月霍哥又話心情唔好所以唔出片
冇人識佢地呀摺埋啦
dun make stupid famous
咁撚多正評
睇黎樓主連廿三條都唔識
馬介休成日暗d暗d抽
新會然?
係咪cls,係咪全世界個個都要表態?想帶比人歡樂都唔得?人地澳門,香港關佢地春事咩,有心意咪得囉。
澳門有23條你仲撐D經政治審查、過濾嘅作品,
咁你同撐新疆人繼續生活係集中營有乜撚分別
你識唔識咩叫邏輯呀?

香港本土深黃網媒100毛由6月到而家因為政治立場,D廣告市場比糜爛食哂,一句暗黃就開脫哂,唔支持返香港人嘅深黃公司?知唔知咩叫肥水不流別人田,咩叫支持本地經濟、黃色經濟圈?答唔到就咪答!
11月24投票日,一字不投民建聯,帶埋你啲屋企人去投民主派
請埋林泳淘上去
寸何堯
你仲想點?
樓主柒咗仲死雞撐飯蓋
雖然佢地有撐香港人,但呢個時勢已經無心情睇笑片
都唔暗啦下話又影連儂牆 又拎佢地經理人改肥媽有話兒
澳門黎講 佢地去到大j果個lv喇
新就新 舊就舊
乜撚野叫微新

用潮文唔係唔得
你要用得岩先得架
咁微辣呢樣野真係有架嘛
微軟 微信唔撚係呀嘛
新咩會咩然
由頭到尾微辣只一係班垃圾
平時都唔會睇
無睇呢D垃圾好耐
最緊要係佢地嘅大方向。如果稍有不合意就割蓆只會越來越少人企出嚟表態。

肯發聲表態已經好好,唔keep住日常運作又唔會有資源撐落去,咁就少一把支持嘅聲音
好多暗地裡都表咗態
你咁樣同人拎住支鎗叫人講愛黨愛國有咩分別?
扮黃
加蔥今個月仲有嗌人小心
六毫子霍哥Rachel仲有幾個男藝人都有隱晦式表態同叫人小心
有班女就真係飲飲食食唔怪佢地,但仲有好多人有撐我地
我好撚同意,佢哋個ceo 大慨今年年頭出左一條片被訪問片話唔會講政治,因為唔識。我吊你老母個臭閪唞啦,乜撚野唔識啊,咁良知有啦掛?唔識唔識,dllm,淨係掛住錢,dllm,奶共YouTuber 頭三一定有佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞