香港人係有骨氣既,就咪撚再睇微辣d片。

776 回覆
4885 Like 989 Dislike
點解澳門人要表態?

利申深黃
P牌仔想扯人落水收皮啦屌你
一直無睇
佢地好似做到幾大下
我諗應該一早統戰咗
我記得佢哋係有出過聲㗎喎 起碼霍哥同佢哋老細60cents 都一定撐
但女artists 係政治冷感撚 活於平行時空 係真 我都好撚唔gurr
垃圾澳門狗不意外啦
成班講嘢勁重口音同啲大陸人無分別
真係on9先睇
嗰一個星期微辣,馬介休同一班香港youtuber都停左出片一個星期
澳門23條之下做到咁我覺得都算係咁
不過佢地所有上支那同宣傳支那野既片我都唔會睇
拉 出啲無聊批鬥post
屌你老母分化post都可以有千幾正評 係咪戇鳩
第一,人地9成政治冷感加一早甘心俾中共全面控制,香港事,真心話係關我撚事。

第二,睇清楚23條包啲乜,一講錯嘢司警就約你飲茶。你叫人係咁既地方表態,同華記正撚樣係新加坡講嘢有咩分別?
我連咩叫微辣都唔知
你search Youtube 微辣嘅 「健身房內處處都是驚喜」,唯一嘅女仔。佢真人就叫Jennifer Lou
樓主係打手黎?
人地澳門人表唔表態關樓主咩事,更何況腦細表咗態
自己唔鍾意咪好睇,逼人罷睇暗黃都有
係咪要罷睇罷買到乜都冇???
要圍爐??
咪撚帶風向亂屌人啦
我有follow佢地啲藝人ig 蒙面法個晚佢地ig story都有黑畫面加句一切小心/早啲返屋企咁 六豪子都有
澳門人,分咩撚野化
P牌仔就要因人廢言?
你澳門有23條,我就要撐你D垃圾自我審查作品?
咁你不如返大灣區生活,果度大撚把政治審查節目
真香港人點解唔撐深黃嘅100毛先?
而家糜爛食哂100毛以前嘅廣告客戶啦,
仲睇糜爛讚好嘅真係咪撚再話攪咩「黃色經濟圈」。
香港啲垃圾仲奶共勁過佢地 支持微辣
微辣? 有冇得擇極辣式宿走辣
或者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞