香港人係有骨氣既,就咪撚再睇微辣d片。

776 回覆
4885 Like 989 Dislike
呢啲同之前撐國泰啲理由一樣
被人拎住個春袋無分別
係囉係囉 人地有23條仲想佢點吖嘛
咁就快L啲退出香港市場淨係幫咀香園鉅記賣廣告啦!賺香港人錢有事就笠水
轉頭用淘寶
幫推
自己從來都無睇過佢地
樓主柒就收皮啦
不嬲都覺微辣啲片垃撚圾 大陸味重班人講野又有鄉音好撚難頂 重點係成日黎香港把撚咩 唔係以為可以慢慢可以攀上成為香港人呀 始終唔係香港人硬係有種唔係同聲同音 只會隔岸觀火 有事走先 冇事黎搵金咁
呢條就係黎香港搵食既底線 人地對家強國 帶個口罩影張相都俾人封殺 取消演出(容祖兒) 如果身為香港人 仲唔企硬條底線 慢慢只會被潛移默化 變成理所當然

就好似佢地團隊入面 竟然黃藍共存 就係一個好例子 香港唔會有啲咁怪既組合 仲要全部都後生仔 都可以咁樣組隊
樓主一係分化撚
一係收左唔知邊個YouTuber錢做打手
咁都有得屌
1. 澳門有23條
2. 6月反送中開始後有段時間冇出片
3. 多條片段暗示撐真.香港人 / 諷刺黑警
4. 大部份成員ig fb都曾經表態叫香港人加油

係屌都屌咗香港嗰班垃圾先啦
真心佢地都算係咁
一條都無睇過
戴咀唔戴罐
EPIC FAIL
佢地幕後中村個channel 有改篇個一首歌支持香港人
https://youtu.be/MCxaHqcB8Ek
首先 我係承認澳門係垃圾城市 20年前唔撚反抗搞到乜春自由都冇 依家寧願去台灣好過

好 番番黎你度先 講野有鄉音 其實香港人都係叫有鄉音 屌呢樣係on9 話曬澳門都係仲用緊繁體字廣東話 無謂語言上分化
第二 澳門細 任何行業都係要黎香港發展 大陸ban得太多野
第三 有23條底下 佢地大多數人走得算前 唔係要好似大j咁先係 亦都相信如果澳門批左反港警暴集會嘅話 微辣一定有人會去
從來都唔撚睇呢班垃圾
其實每逢香港發生大事 當日就會冇出片
今時今日仲周圍亂屌有咩意思?直指敵人好過啦
樓主依啲就正宗引戰狗
我覺得佢死唔去係講緊DQ博士喎 利申無關注開
個班傻鳩mk 一直都係垃圾黎
得啖笑 咪算柒數 唔值得 比佢地有今時今日既成就
香港人就係因為冇23條 先企硬到5個月
但事實 澳門唔同香港 23條底下 你講乜都可以以言入罪

我個人覺得可以黃藍共存 佢地以個人黎講 一係貪6毫子錢 一係喺澳門好撚猛料(例如黑幫/政要個仔女)咁樣嘅話成功組隊其實唔出奇
咁都要批鬥
你知唔知澳門其實同大陸一樣架
好多野都唔講得
集會都唔得
唔知道佢想邊個死啦 但佢一定係黃先囉
唔理黃藍,垃圾濕鳩片一直都係一見到即report
Source?
微辣越做越垃圾都係事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞