香港人係有骨氣既,就咪撚再睇微辣d片。

776 回覆
4885 Like 989 Dislike
次次都有人用23條幫佢地defend
香港而家無法無天大鑊過23條啦
真係會
有冇抄仔家呀?打字講下都唔得 做youtuber預左要敢言 呢個係基本 係國際標準 唔識就收啦
我印象中差唔多成個微辣都有暗撐香港嘅eg 有啲片題材暗示、霍哥加蔥呢啲會出story、平時啲片留言任你洗版。

唯一唔掂就係個個蘇非
冇撚睇
啱 樓主明顯唔玩 IG 拉
拉 無聊 post
微辣呢班人好似活喺平衡時空仲可以日日搞笑又唔諗下佢地紅都係靠香港人推
佢地喺香港揾幾多廣告生意呀?淨係靠澳門市場死L咗啦!而家香港人水深火熱就屁都唔敢放一個 食屎啦!
https://weilamanner.com/artists/
微辣邊個藝人叫Jennifer Lou?
咁依家真係「死唔去」呀嘛 事實條友亦都係想林奠/popo死關乜撚蝗唔蝗語事
香港係佢主要觀眾 一定會迎合我地口味 但咁樣係食緊人血饅頭 成日攞黎做娛樂都算 仲攞黎當靈感用 加埋抖音啲爛9gag 炒埋一碟 睇見都打冷震
人地表過態 人地仲要係澳門人
衰啲講句 各家自掃門前雪
人地唔理你都仲得呀
香港個啲未出過聲都唔見你咗落力

澳門23條就係可以俾政府權力無法無天
人地未用到出面唔代表唔大鑊
屌你老母樓主捐返入你老母個閪到啦
我哋而家俾人話係港獨分子
澳門有23條架
人哋微辣打句rip
咪比人話支持港獨分裂國家
以言入罪上綱上線
識唔撚識中文分化撚

不推文回覆
仲有班友叫人睇佢地ig表態
你都on9嘅 個人表態咪就係要呃你哋呢D傻仔囉
個台有冇出過聲呀on9
林奠 popo 仲生勾勾 岩岩先比習大大加持完
死唔去 呢句說話係用於垂死狀態既野
屌 澳門藝人
點解唔屌香港藝人?
咁就咪L再過泥香港搞fans見面會
咪L再接香港客廣告賺香港人錢
真心,覺得sophie好撚大浸大陸味
Youtuber唔係傳統電視入面果種藝人
佢地預左要回應subscriber 預左要敢言
加上佢地隊人入面有撐中國 屌示威者搞黨鐵
呢啲就係抵屌既客觀事實
痛就痛 唔痛就唔痛
乜撚嘢叫少少痛
你話你係咪on9
人地表過態喇啵?你睇唔到當人地冇?
建議用返不推文 呢啲post冇謂影響到行動/其他更重要嘅post
戇鳩
人地有拍片抽曱甴水架under23條你仲想點?
要敢言都唔係要違反法例
如果香港03年立左23條 唔知你仲會唔會話youtuber要敢言

講客觀事實 佢地入面黃多過藍 屌popo多過撐
啲港豬同學最撚鐘意睇
仲成日話睇左未
DKLM
乜撚野嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞