香港人係有骨氣既,就咪撚再睇微辣d片。

776 回覆
4874 Like 987 Dislike
我屌你地成班人老母
你地本身係澳門起家
發展今時今日既成就
跟住就打入埋香港呢個市場

而家香港出撚曬事
你地仲可以拍埋曬d濕尻綜藝節目同垃圾微電影
都唔知你地班人係咪選擇性失明定係活在平行時空
香港大把創業產業既人士都企係香港人呢邊
你地就係度當香港係condom 仆你個臭街啦

你地班人咁撚鐘意奶共,就咪撚做香港巿場
將所有重心投放係大陸到,睇你地搵唔撚搵到錢囉
香港人係唔撚需要你地呢班仆街係度帶比我地歡樂

香港發生左咁多事,你地一句聲都無表態過
你地奶共係咪連良心都無撚埋
同埋你班微辣演員仲可以拍片,成班女人仲可以開箱直播
遲d你班仆街係開黑箱,直接入棺材呀
你地只係共產黨既condom,遲早比人中出即飛

微辣你班女演員遲早投入大灣區做臭雞啦
唔好以為搵到少少錢就扮曬上菜
你地有錢又點者,良心無撚埋先最可悲呀

光復香港,時代革命
香港人 報仇
微辣班仆街咪撚過來香港🇭🇰,番大陸啦
入去rt + like + reply
(突發)Senator Hawley 同 Solomon Yue 知道議員被拉!
https://lih.kg/1700966

仲有Senator Rubio都知道周同學死訊
https://twitter.com/marcorubio/status/1192876824868671488?s=21
人地有23條你想點?
不嬲唔睇
同學仔死左,表左態係咪會比人拉同埋係咪無生意?
冇睇過

共匪壓迫香港價值觀,班警甴就係共匪
https://lih.kg/1700212
下 澳門人算係咁啦 佢地神已經好明顯 家聰霍哥都有表明過撐啦 樓主不如去屌曬d香港藝人先
理智啲
會比人拉
呢幾個月撚得閒理呢d濕尻channel咩
辣就辣 唔辣就唔辣
乜撚野叫微辣
樓主,你搵個post 超過兩版紙先同我講野
6月頭出過聲喎
人地有23條,想佢地死咩
好耐無睇啦
邊有心情
唔使咁勞氣
真, 之前有間唔中睇下
呢幾個月邊有時間睇呢d 片
打句Rip會被人告煽動國家主權?
從來未睇過

名都on9 過人
咁小辣中辣大辣呢?
你知唔知自己講緊乜9
on9 人地暗黃架
你當23 條流架?
我唔明咁既環境,仲拍埋所謂歡笑片 真係笑得出咩?
微黃
澳門仲獨裁過中國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞