左膠係咪精神分裂

26 回覆
5 Like 2 Dislike
定失憶 你捧佢把撚 你今日當佢神咁拜 到時真係佢做你又屌到佢仆街
係咪打倒郴=階段勝利
照你既邏輯, 西方國家當選左總統係咪做咩都得? 係咪要解散國會?

當初搞咁大壇野要普選 而家幾條友入面是但揀個就心滿意足,咁點解當初唔袋住先
689雖然仆街,但佢真係無串錯,可能大家都只係希望感覺良好,有人討好下你就奶哂鞋底咁,咁你唔使普選啦 去睇跑馬啦
我要真普遍-》我要真俊華 真係笑到仆街
原則派不肯面對現實
不肯原則=港豬,不是民主
我要真普選-》我要真俊華 真係笑到仆街
原則派不肯面對現實

的確唔係民主
家陣你當家作主咩
又左膠
有邊件左膠捧裝憎
原則派不肯面對現實

的確唔係民主
家陣你當家作主咩

咁你又參加立法會選舉?不過可能你係冇投票啦
又左膠
有邊件左膠捧裝憎

泛民領頭
原則派不肯面對現實

的確唔係民主
家陣你當家作主咩

其實你滿足而家咁樣既制度點解當初唔袋住先 咁而家咪唔使得個睇字
又左膠
有邊件左膠捧裝憎

依個算唔算?
其實大家都預左香港玩完,而家係揀死得安祥D 咁理解有無錯
原則派不肯面對現實

的確唔係民主
家陣你當家作主咩

其實你滿足而家咁樣既制度點解當初唔袋住先 咁而家咪唔使得個睇字

我只係指出,你地咁原則,一開始就唔應該參加所有選舉

你唔明,有一班人好想trial and error,試到得為止,呢班人冇話曾俊華當選就乜x都支持佢,佢立惡法,我相信呢班人都會出黎反抗

我反而好奇你既論調同港共一樣,唔知點解
依家吹奏曾陰權又係好笑
咁鐘意當初唔好反佢啦
個龍門識飄移
依家吹奏曾陰權又係好笑
咁鐘意當初唔好反佢啦
個龍門識飄移

乜投左Donald trump 既人之後反佢就叫搬龍門???

唔好同我講咩香港人都冇票唔可以類比
原則派不肯面對現實

的確唔係民主
家陣你當家作主咩

你唔明,有一班人好想trial and error,試到得為止,呢班人冇話曾俊華當選就乜x都支持佢,佢立惡法,我相信呢班人都會出黎反抗

人地好似講到明23條同831架WO,成埋中個頭埋去叫trial and error?原來當初實牙實齒講到真普選又呢樣個樣,而家唔止話戰略上支持佢仲要真心膠到好似搵到個明君咁,挑咁當初你就唔好昆我出金鐘啦
原則派不肯面對現實

的確唔係民主
家陣你當家作主咩

人地好似講到明23條同831架WO,仲成個頭中埋去叫trial and error?原來當初實牙實齒講到真普選又呢樣個樣,而家唔止話戰略上支持佢仲要真心膠到好似搵到個明君咁,挑咁當初你就唔好昆我出金鐘啦
依家吹奏曾陰權又係好笑
咁鐘意當初唔好反佢啦
個龍門識飄移

乜投左Donald trump 既人之後反佢就叫搬龍門???

唔好同我講咩香港人都冇票唔可以類比

依家你係投希拉莉但係trump完左任期你吹奏佢喎
原則派不肯面對現實

的確唔係民主
家陣你當家作主咩

仲有我問想如果到頭來都係選擇妥協 咁一開始話要fight for咁多野為乜
.
我係睇唔明點解要咁搞個人崇拜做王
大佬,點都係建制既人,evil is evil
而家捧到個惡魔好似耶穌咁,講真,安已不
3舊屎都唔多對路,真lesser evil又唔係薯片,最初又唔比長毛入閘(最少始終企共狗對家)
成班人響度熱烈地公開奶屎咁,好嘔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞