[月經] iOS集中討論區 (117) 寧靜的世界 - 主動消噪

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
咁想問下大概係咩原因 我冇reset過emoji
我對sony豆就係咁樣用
朝早喺屋就隔樓下班晨運藍屍廢老聲
搭車番工放工就隔啲開喇叭睇片啲廢中聲
上咗13.3 PB/DB2嘅巴打升唔升到Airpods Pro上2B588?
升到
試咗好耐都唔得
升唔到就用終極方法
用晒兩隻 AirPods 同 Charging Case 嘅電, 之後差電, 開蓋等一陣, 呢個方法一定會 initiate 到 update firmware, 除非你隻嘢壞咗
請教下大家有冇遇過哩個情況:

㩒 update 制 > loading > 更新唔到
- 所有 app 都係咁
- iPhone iPad iMac 都有同樣問題
- 但重新 download app 又會得

- 以前打過去 Apple support, remote check 唔到咩問題
- check 過我 Apple ID 正常
- 隔一星期後自動好番
- 但隔幾個月後又有同樣問題

- latest firmware
- Reset Apple ID password
- relogin Apple ID
- restart device 咩都試哂

我實在諗唔到其他辦法

你部機 login 過其他 Apple ID?
點樣可以將螢幕錄影放上嚟?
音色會少少變質
有呀,不過今次出事前後冇轉過 Apple ID
由見到有得更新第一日試咗幾日
到啱啱放棄mode再check就更新咗了
同一個 Apple ID download 的
Reboot?
試左
我係幾部機都突然 update 唔到,包括 iMac
我兩邊都冇插線照up到
video to gif...
有無巴打13.2.2 收唔到 whatsapp 通知
早兩日更新完就開始成日收唔到
支那狗又想亂呃人
耐用+順暢呢?
電子嘢有新買新
Apple care上網買完收到佢email話封證明書係咪就得見佢有送貨時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞