[月經] iOS集中討論區 (117) 寧靜的世界 - 主動消噪

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
我ipad2017收唔到drop
求救
點解iCloud restore 會問我一堆不知名Apple id 密碼
有開
而家iPad 10.2 同iPad Air 比 係咪Air 好啲
貴啲梗係好啲
你用過其他id down App/ 用profile裝嗰啲app?
13.3 beta2如何
Apple store用tapandgo買完嘢然後退貨 但係半個月仲未收到錢會唔會係關tapandgo事

有無人知嗰4個係咩嚟
之前都無🤦🏻‍♂️
我都試過每次restore 就出現好多不知名email, 要咁多禁走佢 先完成back up

個Apple ID 有買開app,幫fd login 過佢部iPad download 我買既app,以前有jb down app 關唔關事?
你個 iCloud account 有冇錢喺入面 or 有連信用卡?
有link credit card
jb翻版app backup咗落iCloud都會咁
Telegram 新功能
beta 2如何
想問多唔多人用佢內置reminder
條ram好好多
telegram終於冇咗第一次開app嗰下白mon
mbp 16’ wallpaper for iPhone
買啦
hyperjuice個新kickstarter好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞