【仲謀風水】搞乜野?神秘台越黎越多所謂風水,但無樣係真!

555 回覆
88 Like 46 Dislike
仲謀巴打 miss 左我
如果改到命既,咁仲算唔算到之後會點?因為都完全唔同哂
2017 年有冇人追你 同你拍拖?
建議搵年紀大過你既男仔
你唔好太宅 本身你可以有好多女追,上半年有冇個合眼?緣?
身強丙火,讀書應該好叻,身邊朋友都係叻人?
救命,d假風水真係影響深遠,又有post話整個蛇陣去沙田,又貼d蛇朦圖出黎。咪傻啦好嗎?講到口都臭,心經簡林唔係乜野蛇陣,一支支野棟係度都唔會有問題。理性d了解吓乜野係風水啦,睇返我之前講過既野,或搵返我個網頁都有詳細解釋。
其實呢d所謂風水真係垃圾到不行,如果唔想變成一個無知既C9,用少少智慧,唔好咁迷信,真係浪費時間。
當初成日鼓吹蛇陣,9up當秘笈既嗰位仁兄都己經因為算鄧炳強八字出晒醜,己經自己摺埋。但人有個特點,就係對一d似是而非既野好有印象,成日會嚐試自己去參與同印証。呢種風氣一流傳就會好似上癮咁,不停咁重複發生。我可以講,呢d假風水係無影響任何野,當你由信到唔信,過程會浪費好多時間,有人會講寧可信其有,咁同d師奶無知阿毛無分別,久而久之都會成為佢地其中一份子。
風水係真正存在,但唔係呢d咩蛇陣,心經簡林既垃圾。
我夠膽講,沙田個所謂蛇陣到由起好到拆晒,沙田都會無事無幹,唔好比d假風水玩到氹氹轉,做自己應做的事,有意義既事仲好啦。
p.s.咁好將d芝麻綠豆既野都屈落去唔該,如果係咁就無野好講啦。
p.s.好將d芝麻綠豆既野都屈落去唔該,如果係咁就無野好講啦。
當然過一排無事無幹之後,又會有d大師走去話破陣,話自己破左佢個蛇陣,保佑咗香港,功德無量云云,我真係屌晒呢班垃圾神棍呀,影衰晒風水
網名 椎拳崇
性別 女
出生年月日時(新曆)1986年9月8日 08:30
出生地 香港
- 仲應唔應該生小朋友?
- 丈夫事業發展,有冇晉升機會?

我星期日有投票㗎!
甲丙丁癸
午辰巳酉
夏天丙火,火多又旺,用財同官,但現在的運行20年木運,所以事業發展並不好,上司睇你唔到兼成日玩你,有功都比人搶,40歲後事業才真正會發展到。現在只有做住先。
'

果然都係要算命先多人入
想問下黎緊新一年會唔會好似十一月咁慘
定係會慢慢好轉
講起蛇,又令我諗起那個不能說的名字既故事
中大理大極似霍格華茲守衛戰(理大直頭又係限時交人自首)
黑警就係食死人,周圍捉人,施展酷刑咒索命咒
香港又係獅子,仲有金翅鳥(彿客史)
我地係咪差把聖劍斬蛇?
呢d問羅霖啦,可能佢會創作返一把比你呢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞