【仲謀風水】搞乜野?神秘台越黎越多所謂風水,但無樣係真!

555 回覆
88 Like 46 Dislike
開心兩日先啦,區選係贏,但仲有好多野要跟進,好多被捕既人仲係好慘,好多人都好無助。呢班人唔係condom,呢兩日開心完都仲要諗之後要點行。
不過唔好以為今次贏,個政府會聽民意,佢會繼續拖得一日得一日,避得一時得一時,係長久消耗。塞既情況會減少,就算塞爆佢都唔理架啦。
係唔係身邊兄弟搵錢好過你,你本身讀書唔係咁叻?
不過
當年恐龍滅絕
都係因為小行星撞地球導致塵土長期遮閉陽光

之後再出現晴天既日子
恐龍卻已等唔到
呢個諗法又極端左d。政治係人同人協商出黎既,唔係殺死對方得出黎既,所以傾係有機會傾得掂,或者有得妥協,傾唔掂可以繼續傾,未死得既。
無時間應該無人睇
請問如果係丁火,八字金水重,但缺火,可以點做?
睇吓有冇大運配合到,有木是最基木,財官都重就要用印。
唔一定金融,專門都得既。
下年庚子年,金水年,你癸水有力,可以把握機會。
後年感情都有著落。
1993年1月21日 3時23分
想問下我能夠突破命格既機會有幾大
仲有個問題
紫微算過 8字又算過 連登巴打又算過
連呀媽個經理都識算命怖局有幫我
我覺得佢地都有實力係準
咁算唔算上天比個機會我去改變命格?
定係就算知都難敵過命數
其實我都大概知條命係點
個個算出來都差唔多
只係想知神通敵唔敵過命數
擺風水局又對自己有幾大幫助
唔該巴打
又係你
德國、猶太人當年好明顯就唔係咁

事實中國就係想香港人死 想香港民族死
支那需要香港
但唔需要香港人
Well said. That’s why CCP no need negotiation, no compromise, they just want us dead.
In western(normal), politics is the act of deal, compromise, but not in the place like China, Hong Kong , the place of tyranny. What they r thinking is how to make us either shut the fuck up or kill us.

Western: response, deal with the root problem

China: kill the ppl who raise problem, and then no more people

So make sure you know that’s how they think actually.
貼返個八字先
壬壬癸壬
寅寅丑申
你係壬水,比劫太多,難溝女,諗野負面,鑽牛角尖,怕事內向,懶,對人冷感。搵錢普通,大機構小職員。要睇運,有好運就好d。
可能人地都可以指出你呢d野,如果你有肯去面對肯去改變,咁你就改到命架啦。改唔改係你自己既決定,但講真要改性格係好難好難。但要改待遇,改善生命,好多時要其他野幫,當然你問我有冇得搞,我就一定用風水去搞,一個有風水幫同一個無風水幫既其實可以爭九條街。但風水都有好多制肘,本身屋既坐向,間隔,外面環境,本身既風水係點,你屋入面既人肯唔肯配合,好多野要考慮,所以都不可一概而論。最後都係你自己既決心有幾大,肯為改變做幾多,其他人比既意見,都睇你點行。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞