【仲謀風水】搞乜野?神秘台越黎越多所謂風水,但無樣係真!

466 回覆
84 Like 40 Dislike
今日入黑之後希望唔好再大事發生
查唔查到入黑有咩大事發生
https://lih.kg/1706823
真係唔知,今日係好特別的,好多年先會出現一次的仆街日子,今次過了到十幾年後先會再出現,對上一次呢種日子出現嚴重問題就是SARS時
姐係今日最撚大獲?
請賜教
相對黎講是今個月最大獲。過了最大獲就比較無咁大獲
其實真係唔知發生乜事,具體發生既事之前都發生過,盲眼,記者被打,亂打人,亂捉人,受傷。其實一直都有。可能今個月情況更嚴重,香港人過得更辛苦。
我唔係神仙,只係學玄學既人,如果話你知我知道晒所有既野,咁得兩個可能,一係我係神仙,一係我係老千。
大師,我信天機不可洩漏
唔係咩天機,特別提今個月,都係大家小心d,今日又係今個月中最特別的日子。
其實都幾複雜,首先你要知道你間屋嘅坐向,幾時起好。然之後要起個飛星盤,搵返飛星盤入面向星8嘅方位,呢個就係你嘅財位啦。當然如果間屋既向星8是搭住25星,咁就唔好搞,越搞越禍。
其實好難知道自己間屋既風水,d客人比錢請我哋,就係想知道間屋既財位係邊,想知道點催財,所以未學過,根本無可能識點做。
提醒返想自己搞屋企風水既人,風水力量好大,速度可以好快,影響非常深遠,如果一知半解,或者完全唔識,聽人講就做。我勸你唔好冇嗰樣搞嗰樣,因為到時有乜事發生,真係後悔都嚟唔切。
6 月後有邊個月唔慘,我夠膽講唔止11 月,12-3 月重慘,呢D,唔使風水都知啦
我們題目都唔係講呢d,有人問咪答吓囉,個個睇法唔同。
想問下仲謀巴,其他post話今個月仲有更大穫事件,例如掃射事件,你又點睇呢?
唔知會有乜事,但希望唔好太大獲
中大事件
都唔止中大,而家基本上全香港膠著,大家都望贏,但諗真d贏都只是慘勝。各大都守各大的地方,其實自困,守又唔掂,棄守又唔掂,無長遠之計,大家都好難,好辛苦。
新聞見到各陣地建立城牆,應該守不住了。
今日丙辰日,明天己巳日。
諗到個結果都想咸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞