【仲謀風水】搞乜野?神秘台越黎越多所謂風水,但無樣係真!

555 回覆
88 Like 46 Dislike
多謝你,我唔會理佢了,起底睇返佢既佢以前post,又比ex呃錢,又被黑警玩,比人告又無錢打官司,要借錢,搞到周身債,又判120小時社會服務令,佢屋企人見到個仔咁都好慘。而家個女友又唔滿意佢唔夠黃,應該都唔多順利。
佢都是個可憐人,可能想借攻擊一個有小小名既人黎引起人地注意,或者想搵人同佢圍爐,現實中有呢d想法既人其實唔少,有乜方法快得過踩住人上位呀。
不過我唔會再回應佢啦,對於佢既言論,大家有眼睇,自己識得分。我亦都無招乜生意,根本無必要,從以前高登時代已經幫人算命睇相占卜。要比錢既亦都為咗要更專業更深入既意見,而且大部份都好滿意,自己介紹朋友親戚搵我。
總之唔理佢,無癮自己會走架啦。
你仲可憐啦大師 慘到要人生攻擊刷認同
請問八字用神係火,即係八字屬火?
咁當然唔係
有興趣請聯絡可以上八字課程
因為太辛苦同要專業分析
可以課金詳批。
次次見到你都系到食花生
壬己丙乙
申丑戌亥
家企有d錢,幫到好多了,做野一般文職職員,做住先暫時唔會搵得多住,將來越來越好,將來有樓有車。
感情發展,17歲個運開始拍拖,個女仔運動型,長髮,唔高,獨立,同學或同事來的。佢都多人喜愛,上年今年都有人追。
香港前程係點,個個都想香港好,不過個個定義都唔同,可以睇我個生肖運程前段大環境有講。個以2020黎講,上面繼續加強管控,柒婆繼續有得做,仲好意氣風發,黑警繼續橫行無忌,2019年有錢(OT),2020年有權。想查佢地?無可能。香港人情緒不穩同抑鬱,排住隊睇精神科。樓價唔會跌,最多跌5%,基本上唔覺得有跌過,無父母幫根本買唔起。經濟差只影響普羅市民,窮人繼續
乙戊己庚
卯戌卯午
戊土係春天出世,木好重,同父親緣份差,唔啱傾,一係你細個時父母分開或者佢走左。
財運差,如你有賭開錢既就及早回頭啦。做野辛苦又唔多回報,好大壓力。上司太遠睇你唔到,靠佢上位都幾難,2020年你有定心理準備好難過,身體唔多好,屋企老人家都唔好,份工有可能保唔住,真係頂硬上,如情緒不穩要找朋友傾訴。
你個名有印象算過你,但太多記唔到,唔好意思。
用神唔係你個八字屬火,用火係你靠個火黎幫你個命平衡,所以唔可以比水沖走。
前輩,以前你幫我算過,話我用神用乙木,我做教師,可唔可以指點一下我鼠年事業運?會唔會有晉升機會?

1979年4月12日 男命

己未
戊辰
己酉
乙丑

多謝指點
辛庚癸丁
巳申卯丑
庚金日主,卯月乙重,有比劫又有印,身強,但感情運一般,好易同另一吵架,或者好易比身邊朋友搞到分手,2022年打後,去多D旅行,出國識男朋友機會好大
癸己丁甲
酉酉卯戌
己土生於卯月,春天乙木,食神生財,係唔係從事要創意既工作,來緊10年工作運會比之前好,升職加人工,又機會係工作識到男朋友
自從9月失業後一直都好努力搵工,到宜家未有聲氣
係咪要過年後先有起色
本身係理科岀身,創意喱行好似入唔到行咁
因為呢10年大運,你官殺混雜,但下年去殺留官,對你事業係好,你係聰明女,只要係工作上發揮到就成功,如果要你日日好似機械人咁,唔駛2-3日你會頂唔順
網名:藍星武士
出生年月日時:28-09-1996 約9-9:30am
出生地:香港
想問工作 , 財運, 學業
Thanks!
多謝你鼓勵,我會加油
丁己辛甲
卯酉未戌

己土生於未月,己土最重,身旺,家冇祖業,屋企幫唔到手,好在食神制殺,令到個官清,本身應該無論做事或感情,都想做主,但小心因此,會惹禍上身,因為來緊10年行劫財運,2021年辰戌丑未出現互沖,有機會做錯決定,後悔終身。升上管理層,如果係小頭目,都有機會,但會辛苦,下屬唔聽話,如果係高層就機會小,感情都一樣,個男人未必好強,睇你會唔會遷就。
可能多朋友出去玩,用錢多左,平時會唔會去酒吧?
各位我唔係仲謀wo,我幫樓主推post 同 練盤
己丁甲葵
酉丑子酉

丁火日主,生於冬至之日,天干又透殺,好彩有印,可以殺印相生,又食神制殺,算係好彩,但可惜來緊行金運,丁火唔夠強,財太旺,你本身好易話為,工作老闆都可以幫你,但你出100%力,做到好好,老闆只係分好少俾你,你行返火木運會好好多,重要留意下父母身體,母親可能會身體唔好,要做手術。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞