【仲謀風水】搞乜野?神秘台越黎越多所謂風水,但無樣係真!

555 回覆
88 Like 46 Dislike
開頭不問情由就話我係粹讀過下術數既神混,唔知邊度比我呃過要咁講,我都好聲好氣回應吓,講唔過我又要係度話我理解力低,口才差,膚淺。自己講天數,神通,又話一大段只睇到兩個字。每點解答唔夠人講又話人發脾氣。叫佢答上面d命例,佢唔識又講人水平低。

你哋話做人做到咁低裝為乜,以為講兩句可以打擊到我好威威,根本無人想理佢,佢自己發up瘋以為自己好有哲理,人唔笑狗都吠
咁請問大師你背景 來歷係咩
等小弟開下眼界
你術數咁叻 戶口有無幾球係到?
有無物業
你係咪搵緊李居明?
大師 你話神秘台無真風水

等你出黎表演下真。風水黎睇下
用實力黎折服D屌你係神棍既傻9

等你係到賺更多錢同更多學生
李居明 D人叫佢 明据李
有錢就當然啦
睇書學命理風水永遠都唔會成功,以為重要既野會寫書比人睇,第二d野可能會,真正術數永遠唔會。所有秘密都係口耳相傳,點會比你呢d傻仔睇呀,你有冇比錢呀!
清初蔣大鴻既學生姜垚為咗兼向既口缺,求問佢師父好耐都得唔到,最後佢比二千金比佢師父,蔣大鴻先將剩底既四句口訣講比佢聽。清初二千黃金係咩概念知唔知呀?
你以為比500人仔買書可以學到,你咪買囉。
你呢d垃圾,我點解要答你,你係黑警定共產黨呀?我有幾多物業要同你報告
咁你又課左幾多金咁巴閉啊

個傻系summer都講過你類似既野
又話佢有秘密有行家同佢買
出6位定7位數
我食左幾年花生都無下聞

唔知師傅你搵到水魚上釣未
咁又唔好咁講,
你有錢到可以拎錢出黎撻人都係實力一種。

如果我係師傅你,
咁有術數既才能,賺幾千幾百萬,
我一定貼我D cash 林寶出黎。

錢唔會講大話嘛 但人會丫嘛
呢d垃圾咁衰格,以人地有幾多錢,幾多物業黎睇人。憎人富貴厭人窮,現實佢內心空虛,事業都唔會好。一定無錢,無女,有女都會比女人睇唔起,永遠的失敗者。做人無氣質,唔好出黎柒。毫無修養學吓個人修養。
師傅 你冷靜D先
你依家擺明係賺錢丫嘛

咁你係有料既,錢就自然送上門啦
係咁堅,求你收錢添啦。

有錢唔等於衰格,
垃圾前垃圾後,師傅把口先係有D差wo
咁閣下修養差,又賺唔到D信徒錢,
咁你燥底係合理丫,我明既。
就算貼D cash 同林寶出黎,都只係證明你係一件垃圾,一個無內涵,無女,無品格既失敗者。
叫你露兩手,俾機會你平反
你又唔肯。
講埋曬D九唔搭八既野。

好啦,咁叫你show下賺錢能力,
證明自己吸金力幾強,
又講埋D無謂野,講咩錢唔係最重要。
師傅你唔幫自己擺個風水陣吸下財?

大佬,咁你拎到D咩出黎信服人?
一係你表演下念力打丁
俾大家睇下你點轉運轉到條丁都會轉彎啦
好好一個post,比d垃圾講d無營養既野整到柒晒,我不會再回應呢舊垃圾了
咁又唔好咁講,
師傅如果你真係咁靈,
應該唔會話我無錢又無女啦。

我唔係錢太多唔洗做
都唔會係到同你消磨時間啦
我決定左啦 你開一個post
我就追你一個post啦

神棍
屬於大廈玻璃幕檣設計,負責畫圖嗰啲。咁樣係唔係唔屬於金? 洗唔洗轉工?定係可以戴啲金器喺身?咁樣亼唔會好啲?喺公司我都盡量忍,但係谷賣谷賣有時會發咗喺女朋友身上。 thank you
可以戴黎試吓
己丙丙癸
亥辰辰酉
丙火命,清明節出世,土多,唔喜歡見到水,唔見水就事業愛情兩得意,而家見水就只係普通。事業係大機構,社福機構,做個小文書或輔助性質,例如秘書或大打雜之類。不過工作無定的,你轉飲食業都得。咁啱今年同下年都行水,尤其下年你可能轉工或失業。
工作常常都覺得好多野做,又無乜發展,不過有野做就做住先啦,唔會乜都順利既。
2020庚子年既生肖運程出咗啦,有興趣可以去我既網頁參考吓。
https://www.leofengshui.com/2020zodiac/
有人會問,十二生肖得十二個,即係同一年大家都係咁既運程?無可能啦。無錯,真正既算命係成個命盤去睇,先會知道當年會發生乜野事,當年掂唔掂,搵唔搵到食,感情好唔好,會唔會仆街。相對八字或紫微斗數個別咁去睇,係極為細緻,生肖運程真係得啖笑。不過咁,用黎睇吓,參考吓其實無壞,因為唔係個個都會去算命睇流年,作為一個茶餘飯後既話題都好。
我仲謀編制既生肖運程以流年神煞,同飛星飛到生肖所在宮位,睇各宮反應黎做判斷,因有d星同神煞會影響都個人,咁就會發生呢d效應。
例如明年庚子年,八字用神係火既就會好仆街,八字有個午字而又用佢直頭死人霖樓,八字用神係金水既會幾好,其實個個都唔同,無得一概而論。
生肖作為大眾入了解嗰年既簡單運程,只可作為參考,唔好迷信一定發生或唔發生。
神棍 阻你搵食 唔好意思。

講到俾左2000金去學師,
師傅你又俾左幾錢去學師?
學到係到扮曬野咁
唔好俾個騙子呃了
大師 我覺得你講野好準嫁
唔洗理其他無品嘅無謂人影響心情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞