【仲謀風水】搞乜野?神秘台越黎越多所謂風水,但無樣係真!

555 回覆
88 Like 46 Dislike
搭個雞棚真係容易,入面幾個自己友,不停推話準話神,討論區又係好容易吸到fan屎,真係大生意,我都無留意有咁多個,而家爆咗出黎,有圖比人起埋底,睇個張相真係笑咗,MK都咁都信,信佢有法術嗰個先好笑,你話唔係做梅都無人信啦。
既話真係無辦法,唯有認自己on9,check清楚有冇病。
有人被騙我地唔應該幸災樂禍,最好可以幫佢報定驚,搜集證據告到佢仆街,不過通常都不了了之,唯有當買個教訓,提一提身邊既人唔好中招。信風水無問題,信錯神棍就唔好啦。
現在整理緊明年12生肖既運程比大家參考,希望呢幾日可以貼到。
不過明年整體都唔理想
1995年7月14日 16:42分 女
想問下今年同下年嘅流年點
日子好苦啊大師
仲謀大師,我呢排做嘢做到好灰呀,可唔可以贈我幾句呀
各位等算命的,請等等唔好催,因為算命我一直係收錢先做,免費做雖然唔會答好深入,但用既時間都係一樣咁多,仲要打字,其實用唔少時間,而且就算係無收錢,我都唔會亂up或hea答,係真係要諗得好深入先答,你地睇返我之前既答復同以前既post都知,我次次都好認真去算。你比個時間,得個八字,大家素未謀面,唔知背景,用呢八個字去推算你既事,你地話會唔會好簡單呢。
有質素既野等一等都值啦
明白,麻煩晒
下年個情況都同呢排一樣,無話大衝突,但政府依然故我,唔聽唔理,繼續拖。
香港人繼續難捱,唯有自己搞好自己先。
會贏嘅
我由2016年開始就確信
香港人一定會取得最終嘅勝利
壬己丙壬
申卯午戌
己土生於夏天,火土重,水都有力,做紀律部隊或金的行業適合點。但做乜都好,都是辛苦工作,要搵多錢就要勤力。
現在行庚運,同上司意見不合,成日比佢玩,但無問題的,其實有時上司講乜就做乜,好過比人玩。上年幾好環境,今年上半年ok,下半年就難搞。個人衝動就大忌太有自信,有時忍一時風平浪靜,收下脾氣應該好的,你主要問題不是不懂做野,是不懂做人。
巴打忙完之後 希望可以花小小時間
下半年嘅難搞係唔係收吓脾氣就可以化解?另外我做工程設計,屬唔屬於金呢?
設計屬木
工程係金,工程設計睇你係邊部份,都有關連既。
收下先啦,同埋做開呢行都知架啦,壓力一層一層傳遞好正常
下半年難過,但都要撐住架,佢話你既,你咪背後小返佢,係佢面前緊係賣口乖啦。
有時屬木,有時唔一定屬木,都要睇實際情況。
師兄
其實你都係純粹讀過下術數既神棍姐
不用分得那麼細
係呀,我有風水初班一月會開始,之前你問過有興趣,如現在仲有興趣既可以上我個網睇返資料,或者whatsapp我。
由零開始教,個個都適合
你神棍係咩定義先?莫非你又識術數?不過睇黎你都係9up兩句
呢個是回復上面一個巴打,無按箭咀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞