【仲謀風水】搞乜野?神秘台越黎越多所謂風水,但無樣係真!

555 回覆
88 Like 46 Dislike
師傅,想問假如一個人蠢想變聰明有冇得變
啲邏輯同轉數好慢,個人死板
好影響讀書同返工,點好
首先要改用轉數快
好多咁既情況既小朋友,我睇風水時都留意到係睡床既位有問題,之後轉返一d好既飛星組合位置訓,效果非常好,家長打黎講突然大過咗,生性咗。當然呢個情況不單止適合小朋友,大人都係。命會有影響,但一個人大定咗,要改變係好難好難,呢個時候風水既助力就好大,亦都好有效。
推番post先
請問你點算出上天的特赦日?
有指定嫁唔洗算嫁,有得睇
年廿八,洗邋遢
今時今日仲有人信定盤?問晒d野仲算咩命?一路定盤已經套晒d料啦
整左個我阿媽都睇得明嘅「黃色經濟圈」文宣:
https://lihkg.com/thread/1774031/page/1#preview

走啦, 唔好害人

我本來諗住比d學生練習,不過原來佢地無乜時間。
黎緊下年雖然無剛過去的11月咁差,但都唔會好得去邊。表面上好似平靜,但個個既心都唔服,一個無人服既地方政府,但又無得換,只會更多人要睇精神料。
多謝仲謀巴
睇黎下一年大家都係愁雲慘霧多
不過感覺上要睇埋之後美國會再有啲咩動作
唔係話香港人唔做 但其實有限
會唔會過多幾年之後就會有百國聯軍
其實我不嬲都唔覺得可以靠美國,或者其他國家,美國無疑係一把放係頭上既刀,不過把刀落唔落都係講利益姐,一次性既野,用黎嚇人多過實質用途,點會隨便用?唔好以為有乜幫助。
我信風水命理,亦都讀過歷史,以前聯軍入侵清朝,開頭都係射吓炮,睇你有乜料,點知你班友槍都無,係度射箭,係度拿住把刀舞,佢仲唔搶等幾時?壓倒性優勢,緊係食大茶飯啦。佢地打清朝唔係為左入面既人民既生活同自由喎。
而且慈禧個柒婆佢信咩?佢柒到以為義和團神打可以打得贏外國列強船堅炮利。輸咗都唔係柒,鬼叫無槍咩。但係信義和團神打真係柒到無朋友啦。唔好以為呢d係歷史呀,連登仔到今時今日都仲有人信蛇陣,信心經簡林係可以破壞香港風水,信乜野蛇矇,信假風水救港。
諗深一層,而家個柒婆雖然柒,但都唔夠信蛇陣既人柒。

講多次,風水唔係睇到似乜就係風水,垃圾蛇陣唔好再呃人,唔好再影衰風水。要信風水就信真正既風水,從自己既風水做起。
要救香港既要靠自己,盡自己一分力。
麻煩幫我睇吓
庚乙丁丙
辰卯酉寅
乙木生係秋天,官重,透丙丁火,好喜歡小朋友,但第一胎比較不穩,生要小心,不要搞高危野就無問題,你係眼疾機會大過生仔。
好愛你丈夫,佢事業都幾好。不過想問返先,因佢既職業似係做差人,等你答咗我佢做乜工先再睇。
尋找黑警性暴力證人/受害者,協助國際遊說
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2640629789347426&id=124616407615456

//平等機會婦女聯席發言人區美寶稱,3個組織11月初共同發起控訴警察性暴力的國際聯署,截至本月7日收集到21國共85個團體聯署支持。為了向聯合國專家展開更有力游說,3個組織呼籲受害者主動聯絡他們並接受訪談,強調會保密。//

我們現正收集抗爭者在抗爭期間/被捕後遭受警察性暴力對待的資料,作以下用途:
1. 協助受害人可以完整保留該事件之紀錄
2. 整理資料並製成 #ProtestToo 實錄,以作追究之用
3. 收集國際聯署(進行中),結合個案提交聯合國,爭取國際間關注及支持
4. 要求香港政府獨立、公正地徹查「反送中運動」發生的性暴力

*個人資料及通訊紀錄在實錄完成後可按受訪者意願全部銷毀
詳情及相關安排請聯絡Tg @protesttoo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞