【仲謀風水】搞乜野?神秘台越黎越多所謂風水,但無樣係真!

466 回覆
84 Like 40 Dislike
係要塭把劍對撚住個蛇頭
中銀計唔計?
北經真經內似乎有化官非符
念經可否化官非我就唔清楚了
有無見過啲人間屋自己個位缺角仲要訓左病位十幾年
【突發!】中華人民共和國國歌MV出左廣東茂名抗爭版本
https://lih.kg/1766235
犯太歲係咪會頭頭碰着黑?
突然間有大病,工都返唔到
北斗真經
呢d唔識,念經就可化解,d人成日都念經,我唔覺有乜實效。風水比較簡單,如有官非就針對屋既官非問題去化解,睇係乜野唔同既飛星組合,用唔同既方法去化,實在d。
缺角好平常,香港好多單位都唔是四四正正,睇吓係乜位,財位細先大問題。病位訓得多係好易出問題,必需化解。
犯太歲係好大獲,太歲係一年之中最大既力,而犯太歲又分命同風水上既太歲,命既太歲如個犯都比較易搞,因好多人都知自己流年犯太歲,最麻煩是風水上犯太歲,犯左都唔知。
今年風水太歲係六白,會金屬意外,手術,駕駛出問題,肺,氣管。而犯既人唔知點化,例如以為去廟度求度符搞得掂,貼道符以為得,其實用錯方法,分分鐘大獲過唔搞。
但係明明攝咗太歲,係咪作用不大
我上面咪講,攝太歲只是心理上作用,沒有實際作用。風水上真正有用是修太歲,但個別做法不同,無得一概而論。
我就係果個人訓左個二黑位十幾年
我姑丈教用個葫蘆化我就覺得無咩用
btw以前我阿媽請個好出名既後生風水師黎屋企睇條友居然見到我張床東西向唔出聲喎 話咩無睇我間房
頂佢個肺我明明見住佢入我間房
如是訓病位,例如飛星2,5,用葫蘆係化到既,當然要知你既葫蘆係點,好多葫蘆會掛紅色或黃色繩,其實係無用,減左葫蘆的力,加強病既力,所以風水真係要有效都好講究。
以前唔知咁多就咁掛個真葫蘆上門檻
依家睇返好似係土木交戰
今年見過一個奇門高手同一個廟入面既師傅都主動同我提起桃花但明明我今年一啲女人緣都無
葫蘆係金黎
講吓唔洗負責任

打錯字:唔好太高要求
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞