【仲謀風水】搞乜野?神秘台越黎越多所謂風水,但無樣係真!

466 回覆
84 Like 40 Dislike
而家見到舊雲話似火鳳凰,又可以食蛇,香港有希望了。嘩,呢d又當風水,咪將風水拉到咁低層次得唔得?

之前以真正風水講過好多次蛇陣既問題,點面對點做可以睇返我之前既留言,或者上我個網睇返,真正既風水唔係咁。雖然我好支持大家諗計點樣去面對而家既困局,但唔好當所謂既風水係救港方案,咁同d無知既人係無乜分別。你地可以唔信我講,不過唔該唔好屈我係藍,影響你哋軍心。

另外我想講,今日11月8號,立冬,今日開始最少呢個月,係非常難過既時刻,因為以我既玄學知識呢個係最黑暗既時間,要有心理準備會有一排好唔開心,尤其呢個月。

好多良心既認知會被埋沒,好多鬼鼠既人會黎搞事,之前仲會講吓道理,黎緊無道理可言。在上位既人繼續睇唔到野,下面既人做野會更瘋狂。繼續有爆眼的情況會發生,好多人都唔開心。我預計唔到會發生乜事,但呢d忠告自己小心啦。

講真風水對個運動無乜幫助,唔好諗住我有乜建議,真正風水幫助個人發展既係有,風水大到影響到一個國家既,都唔會係連登打出黎獻計啦,自認係國師既除外,乜野皇天擊殺,殺咗未呀?

其實講咁多,都係見好耐無係度講吓風水命理,所以上黎睇吓有冇風水命理同好吹吓水。不過如果留言想比個命算吓既,或者要卜下卦既,可以唔洗啦。
如果想睇我既野可以睇我個網頁,網址自己google,廢事比人話我宣傳搵生意。
周同學Rip
林鄭幾時死
可惜佢呢幾年都死唔去
風水有無方法可以扭轉乾坤?
還是數已定,不能改?
唔知咩黎
當然有方法,風水命理都唔係定數,一定有得改,如果知道唔好,但無得改的話,咁知黎做乜野?
大師請出招,拯救世界,扭轉乾坤
如果個人既風水,係有根有據,搞到有突。
但你講要拯救世界,咁就唔係一個人既能力可以做到,至少唔係一個普通市民可以做,所以無招可出。
只可以講今個月好撚慘
有無邊幾日行動要小心d
11號
同埋想問下呢次運動會唔會用年黎計算?
唔想再出現更多人犧牲
btw我覺得人心始終重要過風水
我個人信風水八字 但始終所有野都係事在人為
下年都仍然受今年既影響。睇唔到幾時可以完,點樣完。
人心重要,但人心點樣都影響唔到當權者做既野。呢點過去既5個月係有目其睹,記住扮訓既人係叫唔醒架。
自私d諗,自己風水搞好,幫自己先,唔係點落去,無論運動成唔成功,香港人都要生活落去。
我都係今個月比人拉鳩咗
會好大壓力
hi
有困難唔開心要講 唔好屈住
你一定冇做錯到
無可能成功,香港人過去做農夫咩。
其實我相對其他人已經係好好, 因為有好多知名人士 喺警局幫我打曬招呼
我係見到同倉既人,好心up
佢哋冇人睇住, 好多都有畀人打
大家都辛苦
唔敢慷他人之慨 話大家出黎比人拉就預左
只希望大家都堅持住
如果有手足係受完苦見到呢個cm
都希望可以同你講番聲多謝你 辛苦晒你
不過有樣嘢都真係好彩
不過有樣嘢都算好彩, 我喺個倉入面
遇到兩個唔識搵律師嘅手足
我有幫佢搵議員同埋律師幫手
叫做成功救出兩個手足
我覺得我入去都係抵嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞