一個連登鬼王的誕生!(真人真事)

774 回覆
87 Like 51 Dislike
香港未來會點
香港人會贏定輸
11月緩和中咗啦…
一個長期與民為敵嘅政權點會玩得耐?!
但要等幾耐先?
鬼怕人七分,其實唔應該驚,要有信念!
師傅 有一事相求 可唔可以留tg聯絡你
我tg:@yt121
你搵我啦
支持下 c fu 先
細個果個陣見過一個黑色人影望住我 ,仲要係 係度好耐,夜晚訓覺係窗出面
而家諗返轉頭先識驚
點先拜知個人陽氣多唔多 我呢啲𡃁仔唔識野
我聽得最多係基督教 所以對呢啲都有啲興趣
Btw c fu d 故事 好好睇 平時我呢啲唔會睇書嘅人 都追嚟睇
多謝支持
年初二凌晨,屋外雷聲隆隆,想起古人對冬天打雷的不安:

「未到驚蟄雷先叫,四十九日暗天門。」

「未驚蟄打雷,六畜恐有災。」

「春雷不發,冬雷不藏,兵起國傷。」

「春正月雷,民不炊,為喪為疫」。

古人對天敬畏,凡是不合節氣時序而出現的天氣異象,皆屬不吉。

今歲庚子之年,願上天庇佑,福蔭眾生。
好耐無入黎了胡師傅
香港有啲咩地方其實係陰廟黎?
講唔講得?
同埋師傅點睇香港 世界今年局勢?同埋車公啲籤文?
師傅可唔可以講多啲?
咁通常如果見到佢地眼定定望住你係代表咩
另外我聽過幾個經歷都係當佢地知道你望到佢地既時候佢地都會「哄」到好埋好似話俾你知佢知你睇到佢咁
我無特別去查邊啲廟係陰廟,有啲我去到會有不良感覺,例如紅磡某出名借庫嘅廟。
庚子年唔使我講都知係差嘅一年,可以Google下庚子年中國或世界大事,你就知點解,歷史在循環。
車公籤文有冇做手腳我唔知,次次都能指桑罵槐,洞悉時弊,我有點點保留。
上嚟我度講
我在靈魂出竅日本篇寫過自身經歷
睇嚟我係時候要重追一次
師傅開始用特大icon
如果計埋立春八字睇呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞