人生最後悔,就係為香港人企過岀來

539 回覆
2682 Like 73 Dislike
笨人出手咪你呢d,自己on9左仲嘈,
走啦,唔送
笨人出手咪你呢d,自己on9左仲嘈,
走啦,唔送

最好700萬個精人

個日胡官夠票入閘,
個個黃屍係度屌哂鬼話咁樣做即係助攻淋病做特首,
對班黃屍黎講,
總之唔岩心水既個個都係鬼,
完全漠視每個人都有被選舉權既權利
最好笑係自己選舉權被剝奪左唔去理,
反而係自己無票既情況下屌人唔支持薯片

講到尾,港豬根本唔識,亦唔會理咩係民主精神,只係要個結果如我所願,否則企我對面既全部都係鬼

只想講既係,0係咁唔公平既選舉制度之下投票,要追求民主精神或者堅持原則既話,個結果好可能係益左獨裁者。
祝樓主一路順風 快啲醫番好條腰
老老實實,選邊個都係搞唔好香港
三害取其輕都好合理
好悲哀 但又好現實
我到而家都諗唔明點解啲人要個親民但推23條831既薯片 都唔要胡官
點呀?我求你去雨革?
我求你幫我挨棍?
係咪我要求先?我要求你咪怪我囉
挨一棍好撚偉大?民主咁容易得到就唔會有流血革命啦,所謂流血係死人呀
而家你自己咪都係有事就走
咪一碌尻打一船人

有得我哋揀咩?
唔薯片唔林鄭唔胡官,乜柒都唔揀囉,最好無人出聲,就連心入面支持邊個都唔出聲,好未?
但乜都唔出聲,又畀你哋屌港豬㗎啦
時窮節乃現,一一垂丹青。

需要好無力,但要知道革命永遠係靠少數帶動。

你同班人講文天祥有閪用咩
少少挫折就問咁做有咩意義,有咩用

自己完全無自己既思想同道

惟其義盡,所以仁至。讀聖賢書,所學何事?
讀咁多書真係讀屎片
評已正
陰撚公
same
俾班狗打過 拉過
搞法庭啲野搞左成年
宜家諗起個法官講過既野都覺得好岩
值唔值得咁做呢?

利申 無罪釋放
支持薯片唔想林鄭當選都算
使唔使好似做撚晒人地fans當正人地好撚好咁
人地有錢有女喺香港做離地港豬同你喺外國享受生活做港豬一樣咁開心

走啦
你班仆街咪撚阻住我返工

樓主一路順風,希望你去到外國之後事事順利,唔好再望返轉頭 香港人唔值得你咁為佢
依個係睇你想食1舊屎定3舊屎
如果你話2樣都唔選擇到時要食3舊屎
aggw
仆街想正評 但撳錯掣負評咗 sor啊巴打
咁撚辛苦又企出嚟又盛又俾狗打
最後換嚟班黃絲狗衝薯片
真心換絕情

算撚數啦你
其實香港人咁支持JOHN TSANG

証明左大部份香港人只係想安居樂業, 平平穩穩咁過生活
民唔民主對佢地黎講跟本唔重要

所以你班本火仔唔好再話咩幫香港人企過岀來, 爭取咁肉酸
冇人想要你地D野

原來香港人支持醫改同網23

當睇醫生要比利是時,唔好問點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞